Buket Aydın Kanal D’den kovuldu

Kanal D yönetimi resmi olarak yalanlamıştı fakat yalanlama asılsız çıktı. Buket Aydın’ın Kanal D’deki Haber Dairesi Başkanlığı ve Ana Haber spikerliği görevlerine son verildi.

BÜLTENİ SEMİHA ŞAHİN SUNDU

Aydın, Kanal D’de haftanın son yayınına da çıkarılmadı. Ana Haber’i Aydın’ın yerine CNN Türk’ün ekran yüzlerinden Semiha Şahin sundu.

İKİNCİ AHMET HAKAN DÖNEMİ

Kanal D Ana Haber’de ikinci Ahmet Hakan döneminin başlaması bekleniyor. Hakan’ın pazartesi günü Kanal D ekranlarına döneceği ifade ediliyor.

BİNADAN ZORLA ÇIKARILDI

OdaTV’nin iddiasına göre Buket Aydın bülteni sunacağını söyleyerek stüdyoya girmek istedi. Fakat bina güvenliği Aydın’ı zorla dışarı çıkardı.

KILIÇDAROĞLU’NA GÜLMÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu yerel seçimlerden önce Kanal D ekranlarında Buket Aydın’ın konuğu olmuş, Aydın Kılıçdaroğlu’nun büyükşehirlerde başarı yaşayacaklarına dair hedefini ti’ye almıştı.

Kılıçdaroğlu, “İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Mersin’i alacağız” demişti. Buket Aydın’ın kovulduğu haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü. CHP’li Mehmet Ali Çelebi, Aydın seçim öncesi Kılıçdaroğlu’na güldüğü videoyu hatırlattı. ‘Güle güle Buket Aydın. Hala gülüyor musun’ diye yazdı. Gazeteci Alican Uludağ da sosyal medya hesabından şu yorumu yaptı: Buket Aydın’ın kovulmasına sevinmedim. Kovan ‘Patron üzüldün mü’ diyen Demirören olunca… Üzüldüğüm nokta bir gazetecinin bu duruma düşürülmesi. Mesele Buket Aydın değil, gazeteciliğin bir medya patronu eliyle katledilmesi.

SOSYAL MEDYA BUKET AYDIN’I KONUŞTU

Derya Okutan ise şunu yazdı: Gazeteciliğin de bir ilkesi olmalı öyle değil mi? Geldiğimiz noktada iş, aş kaygısıyla ilkelerinden taviz veren gazetecilerin hiç mi suçu yok. Sosyal medya fenomenlerinden Deli Metbobüs ise şu tweet’i paylaştı: Allah’ını seven Buket Aydın’ın güvenlik eşliğinde binadan çıkarılma görüntülerini servis etsin. Hahahahaha…

Sözcü Gazetesi de Buket Aydın’ın binadan güvenlik eşliğinde çıkarıldığı haberini flash olarak duyurdu. Yine sosyal medya fenomenlerinden TerbiyesizHerif ise ‘Yarın gel ahaber’de iş başı yap’ diye yazdı. Sosyal medya kullanıcılarının bu mesajları çok sayıda beğeni aldı. Şimdi Buket Aydın’ın yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor.

Buket Aydın, Kılıçdaroğlu’nun yüzüne bakarak kahkaha atmıştı.

Seçimler tamamlandı, İstanbul, Ankara ve Mersin’i CHP aldı.

Exit mobile version