Masum 343. bölüm fragmanı izle! Masum pazar fragmanında Raşi’nin kötülükleri ortaya çıktı

Masum 343. bölüm fragmanı izle! Masum pazar fragmanında Raşi'nin kötülükleri ortaya çıktı. Yeni fragmanda Raşi'nin kötü yüzü gün yüzüne çıkıyor.

Masum 343. bölüm fragmanı izle! Masum pazar fragmanında Raşi’nin kötülükleri ortaya çıktı. Yeni fragmanda Raşi’nin kötü yüzü gün yüzüne çıkıyor. Son bölümde Gopi’yi yakmaya çalışan Raşi’nin nasıl böyle davrandığı herkes tarafından büyük merak konusu.

Paridi yeni bölümde Raşi’yi evden kovmaya çalışıyor. Ancak onun “Bu evden ya Raşi gider ya da ben giderim” resti ters tepiyor.

Masum 343. bölüm fragmanı izle

Raşi annesi Radha’nın Gopi tarafından öldürüldüğünü öğrenince bir şekilde onu öldürmeyi aklına koyar. Evde çok büyük kazalar ayarlayan, bütün yöntemleri kullanarak Gopi’yi öldürmeye çalışan Raşi’nin kötülükleri ailede şok etkisi yaratıyor.

Masum yeni bölüm fragmanı izle! Masum 342. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. 10 yıllık aradan sonra Ahem ile Gopi yeniden birbirlerine aşık oldu. Yeni fragmanda gizemli kişi Modi ailesini karıştırmaya devam edebilecek mi?

Masum yeni bölüm fragmanı izle

27 Şubat Cumartesi günü yeni bölümde neler yaşanacak? Modi ailesinde bütün kötülükleri yapan kişi sonunda aortaya çıktı. Hem Gopi’yi hem de Kokila’yı korkutan, tedirgin eden kötülüklerin arkasından Rashi çıktı. Bu esrarengiz kişinin aynı zamanda Modileri öldürmeye çalıştığı da bir gerçek.

Masum 339. Bölüm fragmanında Mera Gopi’ye çok ağır sözler sarf ediyor. Masum 24 Şubat Çarşamba fragmanı izle. “Keşke ölseydin” diyerek Gopi’ye haya kırıklığı yaratan Mera ailede tepki görecek mi? Masum Çarşamba fragmanını izle.

Masum 338. bölüm fragmanı yayınlandı. Masum 23 Şubat Salı fragmanı izle. Ahem’in Meera’ya attığı sert tokan dizinin yeni bölümüne damga vuracak.

Masum 339. bölüm fragmanı

Mira beni nasıl terk edersin diye bağırırken Sanskar Modi ailesinin onu yakaladığını ve dayak attığını, ardından polise teslim ettiklerini anlatır. Mira buna inanmazken Sanskar araştırmasını isteyerek yeniden boş odaya gider. Sonrasında evi terk eder. Mira bunun gerçek olup olmadığını Vidya’dan öğrenmek ister. Vidya ona Sanskar hakkında bir şeyler anlatacakken Koki içeri girer ve Vidya’dan çarşafları getirmesini ister. Böylece Mira gerçeği öğrenemez.

Masum yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 dizisi Masum için 338. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mera ve Sanskar yaptığı kötülüklerini bedelini ve yakalanır. Masum 338. Bölüm fragmanı izle.

https://www.youtube.com/watch?v=m0jEFcbqy08

Gündüz kuşağına damga vuran Hint yapımı Masum dizisinin yeni bölümü 23 Şubat Salı günü izleyicisiyle buluşacak. Bu yeni bölümde Ahem sonunda Meera’nın yaptıklarına daha fazla dayanamaz ve ona çok sert bir tokat atar.

Masum 23 Şubat Salı fragmanında yüzü maskeli olan ve merak uyandıran kişinin kimliği de netlik kazanmaya başlıyor.

Öte yandan Mera ve Sanskar’ın evlilik durumlarının nasıl sonuçlanacağı da netlik kazanıyor. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Masum dizisinin konusu

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine ahissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür

Exit mobile version