Survivor kim elendi? Survivor’da Baran mı elendi

Survivor kim elendi? Survivor'da kim gitti? Baran mı elendi Survivor'a veda etmek zorunda kalan, elenen kim oldu?

Survivor kim elendi? Baran mı elendi Survivor’da kim gitti? Ünlüler takımından mı yoksa gönüllüler takımından mı bir kişi eksildi. Survivor’da 9 Şubat gecesi eleme konseyi vardı. Survivor’da kim elendi merak konusu. Survivor’da Baran elendi.

https://twitter.com/yeskral/status/1359249596476755970

İlayda SMS birincisi oldu

Ünlüler takımında haftanın birincisi İlayda oldu ve Acun Ilıcalı da dahil herkes şok oldu. İlayda dedesini anlattığı ilginç hikayelerle fenomen olan İlayda sonunda başardı. SMS oylamasında birinci olan İlayda bu kez elenmesi için de ünlüler takımından bir isim söyledi.

Survivor kim elendi?

İlayda SMS birincisi olunca Öykü’nün adını söyledi. Böylelikle ünlüler takımında Öykü elenme adayı oldu. Gönüllüler takımında birinci yine değişmedi ve Poyraz en çok oyu aldı. Poyraz Baran’ın adını söyledi. Survivor’da bu akşam açıklanan SMS sıralaması sonrasında hem ünlüler hem de gönüllüler takımından SMS birincileri belirlendi Onlar üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirledi.

Seyircilerin yollarını SMS oyları noter Rabia Kazan tarafından belirlenip bildirildi. Eleme için aday olan dört isimden elenen kim oldu? Adaya veda isim kim oldu. Öykü mü, Doğan mı, Hanzade mi yoksa Baran mı elendi?

Survivor’a veda eden isim gönüllüler takımından Baran oldu. Baran yarışmaya yedek yarışmacı olarak katılmıştı. Bu akşam Baran veda etti.

Exit mobile version