Fenerbahçe için başlatılan WinWin kampanyası nedir?

winwin kampanyası nedir

WinWin kampanyası Fenerbahçe Spor Kulübü, içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı 4 Nisan tarihinde Ali Koç önderliğinde başlatıldı.

Bu kampanyaya Acun Ilıcalı da kendi kanalı olan TV8 ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nğn kanalı FB TV’de ortak bir yayın gerçekleştirdi.

Her takım tarafından desteklenen ve ilgi gören kampanya, 2. gününde de TV8 ve FB TV ortak yayını ile devam etti.

Yayının 1. günü Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Merve Özbey gibi ünlüler canlı yayına katılırken 2. gün de Beyazıt Öztürk, Emre Karayel, Eser Yenenler, Hakan Ural, Murat Dalkılıç gibi isimler konuk oldu.

ÜNLÜLER NE KADAR BAĞIŞLADI?

Kampanyaya iki gün içinde ülke genelinde yüzbinlerce kişiden yardım geldi. İki günde 123 bin forma satılırken kampanya kapsamında 950 bin sms atıldı.

En büyük maddi desteklerden biri ise Acun Ilıcalı’dan geldi. Yayına kızlarıyla katılan Ilıcalı, Yasemin için 1907 forma satın alırken Leyla için de sahip olduğu kanalın 2 günlük reklam gelirlerini bağışladı.

Beyazıt Öztürk ise kampanya kapsamında 1000 forma aldı.

Fenerbahçe Kongre üyesi ve iş insanı Aram Markaroğlu,300 forma aldı ve bunların 150 adedini tüm illerdeki Fenerbahçeli dostlarına armağan ederken geri kalan 150 adedi de Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı.

Markaroğlu, eğer ödül çıkarsa bunu da kulübe bağışlayacağını duyurdu.

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi olan Hakan Bilal Kutlualp ise 1000 forma aldı. Kutlualp, formaları şehit ailelerine bağışladı.

Ünlü oyuncu Furkan Kızılay ise “Bağdat Caddesi’nde 20-25 kişilik bir grubuz. Biz de Fenerbahçe’miz için bu kampanyaya destek olmak istiyoruz. Başkanımız Ali Koç’u çok seviyorum. 50 forma alıyoruz.” diyerek kampanyaya destek olduğunu söyledi.

Exit mobile version