Bugün hangi diziler var? 27 Şubat Tv’de hangi diziler var

Bugün hangi diziler var? 27 Şubat Tv'de hangi diziler var? Cuma akşamı 21.OO'dan sonra hafta sonu yasaklarının başlamasıyla birlikte insanlar da evlerine kapanıyor. Bununla birlikte iki gün boyunca evde olacak insanlar Televizyon’da ne var merak etmeye başlıyor. Gelin hep birlikte bakalım bu akşam Televizyon’da hangi dizi ve filmler var.

Bugün hangi diziler var? 27 Şubat Tv’de hangi diziler var? Cuma akşamı 9’dan sonra hafta sonu yasaklarının başlamasıyla birlikte insanlar da evlerine kapanıyor. Bununla birlikte iki gün boyunca evde olacak insanlar televizyon’da ne var merak etmeye başlıyor. Gelin hep birlikte bakalım bu akşam televizyon’da hangi dizi ve filmler var.

KARDEŞLERİM İKİNCİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

ATV ekranlarının yeni dizisi kardeşlerim geçtiğimiz hafta izleyici ile buluştu. Kardeşlerim dizisinin 2. Bölümü ise bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak. Peki bu yeni dizinin konusu ne? Yoksulluk içinde yaşayan bir aile ve onların dört çocuğu olan Kadir, Ömer, Emel ve Asiye’nin yürek burkan hikayesi. İlk başlarda dört çocukları ile mutlu mesut hayat süren Hatice ve Veli’nin hayatı adeta kabusa döner. İlk bölümden seyircinin kalbine dokunan “KARDEŞLERİM” heyecan dolu ikinci bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

KANAL D’DE BU AKŞAM LOGAN WOLVERİE

Çizgi Romalardan uyarlanan bir film, Logan Wolverie karekteri kurgusal bir Süper Kahraman. Süper kahraman olan Wolveire’nin en büyük özelliği kendi yaralarını kendi kendine iğileştirebilmesi. Fakat büyüyene kadar bunu bilmeyen süper kahraman Wolverie’nin macera dolu yaşamı ve hikayesi bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

İBO SHOW’DA BU AKŞAM KİMLER VAR

Silahlı saldırıya maruz kalan fakat yaralı kurtulan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun bir aradan sonra ekranlara döndü ve sevilen programı İbo Show’a kaldığı yerden devam etmeye başladı. Star TV’nin sevilen programı İbo Show’un bu akşam ki konukları ekranların komik ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk. Diğer isimler ise güzel ve başarılı sanatçı Sevcan Orhan, Karadeniz’in sevilen ismi Davut Güloğlu ve hayatımıza “Ben yoruldum hayat” parçasıyla giren ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mümin Sarıkaya. İbo Show bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

EDA VE SERKAN’A NELER OLUYOR?

FOX TV ‘nin başarılı yapımlarından biri olan “SEN ÇAL KAPIMI” dizisinin baş rollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer alıyor. Sevilen iki oyuncunun dizisi izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizi de neler olacak? Bir küs bir barışık devam eden Eda Serkan ilişkisi yine entrikalar yalanlar ve arkalarından dönen dolaplarla devam eder. Fakat ne olursa olsun Eda ve Serkan birbirlerine olan aşkına karşı koyamaz. Yeni bölüm de neler olacak hep birlikte göreceğiz. FOX TV’nin sevilen dizisi “SEN ÇAL KAPIMI” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de olacak.

 

GÖNÜL DAĞIN’DA NELER OLUYOR

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizisi gönül dağında bu akşam neler olacak. Dizinin büyük sevdalıları Dilek ve Taner bir türlü bir birine kavuşamaz. Hayattan çok büyük beklentileri olmayan insanların hikayesini anlatan dizi, bize manevi değerlerin kıymetini unuttuğumuz değerleri geri sunuyor. Diğer yandan ise bütün yokluklara rağmen ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan 3 kuzenin hayatını konu alırlar.

Exit mobile version