Akıncı 10. bölüm fragmanı izle. Akıncı son bölüm fragmanı izle

Akıncı 10. bölüm fragmanı izle. Akıncı son bölüm fragmanı izle. Atv'nin merakla ve heyecanla izlenen dizisi Akıncı'nın 9. bölümü yayınlandı. İzleyiciler 10. bölüm fragmanını iple çekmeye başladı. Dizinin sürükleyici konusu kadar başarılı oyuncular da Akıncı dizisine renk katıyor. İşte Akıncı'nın 10. bölüm fragmanı!

Akıncı 10. bölüm fragmanı izle. Akıncı son bölüm fragmanı izle. Atv’nin merakla ve heyecanla izlenen dizisi Akıncı’nın 9. bölümü yayınlandı. İzleyiciler 10. bölüm fragmanını iple çekmeye başladı. Dizinin sürükleyici konusu kadar başarılı oyuncular da Akıncı dizisine renk katıyor. İşte Akıncı’nın 10. bölüm fragmanı!

Akıncı 10. bölüm fragmanı izle

ATV’nin en sevilen dizilerinden Akıncı’da 9. bölüm Kemal’in hastane çatışmasında Yasemin’i kurtarması, başta durumu gören Fatih olmak üzere herkesin gündemi olur. Kemal sırrını korumaya çalışırken bocalamaya başlar. Üstelik Cüneyt de bu sırrın peşindedir. Nergis, annesiyle ilgili edindiği ipuçlarının izini sürer. İpuçları onu hiç beklemediği bir kişiye ulaştırırken Lukas’la ilgili beklenmedik bir gelişme Cüneyt ve Köksal’ın gündemini değiştirir. Akıncı, Nergis’in haber yaptığı olayın sorumlularıyla kendi yöntemleriyle hesaplaşırken Nergis Akıncı’ya büyük bir itirafta bulunur.

Akıncı’nın 10. bölüm fragmanını izleyici büyük bir heyecan ile bekliyor.

İşte Akıncı’nın 10. bölüm fragmanı!

Exit mobile version