Alişan macera ve doğa parkının açılışını yaptı

Alişan, bir macera ve doğa parkının açılışını yapmak üzere Çekmeköy’e gitti. Hayvanlarla yakından ilgilenen ünlü şarkıcının yılan ile yaşadığı anlar ise herkesi güldürdü. Hayvanat bahçesi kısmında yılanı boynuna dolayan Alişan’ın korkusu adeta gözlerinden okunuyordu.

Ünlü şarkıcı yılandan sonra yavru bir ayının da yanına gitti ve biberonla süt içirdi.

alişan ve ayı

ALİŞAN KİMDİR?

Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş olan Alişan, 1976 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Bingöllü olan ünlü şarkıcı, İTÜ Konservatuvarı kazandı ancak müzik hayatının yoğunluğundan dolayı yarıda bıraktı.

İlk albümü Derdo – Elazığ’ın Güzelleri’ni 1991 senesinde müzik piyasasına sürmüştür. Albüm çalışmalarına devam eden Alişan, Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik’in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi ve ikinci ortak Mahsun Kırmızıgül desteği ile de ikinci albümünü çıkardı.

1997 senesinde Sana Bir Şey Olmasın adlı adlı albümün çıkış parçası olan Kralı Gelse müzik dünyasında büyük ses getirdi. Aynalı Tahir adlı diziyle oyunculuğa da adım atan Alişan, Kurt Kapanı isimli dizide de oynadı.

Program sunuculuğuna da soyunan ünlü şarkıcı, Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil ile 2007 senesinde nişanlanmış ancak birkaç ay sonra ayrılmışlardır.

Cennet Mahallesi adlı diziyle sektörde yerini sağlama alan Alişan devam niteliğinde olan Dostlar Mahallesi adlı dizide tanıştığı Buse Varol ile hayatını birleştirdi.

Exit mobile version