Angelina Jolie, Brad Pitt’i geri istiyor

Angelina

Dünyaca ünlü Hollywood starları Angelina Jolie ve Brad Pitt, 8 yıl süren bir ilişkinin ardından 2014’te evlenmiş fakat 2 yıl sonra boşanma kararı almışlardı.

Çiftin 6 çocuğun velayetini paylaşamaması nedeniyle bir türlü boşanaması sürekli bir tartışma konusu yarattı. Angelina Jolie’nin bir arkadaşının kaynak gösterildiği İngiliz basınına göre Jolie, Pitt’i tekrar istiyor.

Angelina Jolie

Ancak Brad Pitt, bu fikre sıcak bakmıyor. Romantik bir ilişki istemeyen yakışıklı oyuncu, sorunsuz bir boşanma sürecinin ardından arkadaşça bir ilişki yürütme taraftarı.

Brad Pitt’i boşanmadan caydırmada kararlı görünen güzel oyuncu ise, boşanma şartlarını ağırlaştırarak Pitt’i bu boşanmadan vazgeçirmeye çalışıyor.

ANGELİNA BOŞANMAMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR

İlişkinin bitmesini kabullenemeyen Jolie, daha önce de evlilikleri hakkında birçok açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamalardan biri ise boşanma kararının ardından Pitt’in çocuklara maddi anlamda kayda değer bir destekte bulunmamadığı iddiası olmuştu.

Pitt, bu iddiaya avukatları aracılığıyla yanıt vererek yalanlamıştı. Boşanmanın kararından önce de Pitt’in Jolie’yi aldattığı ileri sürülmüştü. Jolie’nin bu konuyu araştırmak için dedektif tuttuğu iddiaları Pitt’i öfkelendirmiş ve evliliğin sonunu getirmişti.

Marion Cotillard – Brad Pitt

İlişkideki üçüncü ismin Fransız oyuncu Marion Cotillard olduğu söylenmiş, ancak Pitt, boşanmalarında üçüncü kişilerin etkisinin olmadığını savunmuştu.

Öte yandan yakın zamanda Pitt’in eski aşkı Jennifer Aniston ile de yeniden görüşmeye başladığı da gündem olan iddialar arasında. İddialar bununla da sınırlı kalmadı.İkilinin 3 yıldır gizlice görüştüğü ve Meksika’da evlenecekleri de ve orada bir çocuğu evlat edinecekleri de iddia edildi.

PAYLAŞILAMAYAN 6 ÇOCUK

Magazin dünyasının en çok yakıştırılan çifti Brangelina’nın üçü evlatlık (Zahara, Maddox ve Pax), üçü biyolojik (Vivienne, Knox ve Shiloh) olmak üzere 6 çocuğu bulunuyor.

Angelina Jolie Brad Pitt ve çocukları

Bu arada çiftin biyolojik çocuklarından Shiloh, 11 yaşında cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Ailesinin onayını alan küçük kız, erkek olmak için tedavi olmaya başladığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Pitt, Shiloh’a artık John ismiyle seslenmeye başladıklarını da açıklamıştı.

Shiloh, bir süredir saçlarını kısacık kestirmesinin yanında erkek kıyafetleri giymesiyle dikkat çekiyor.

Exit mobile version