Barbaros’un sevgilisi kim? Şule İdil Aydın kim? Yaptığı paylaşım ile akılları karıştıran Barbaros kız arkadaşını açıkladı!

Barbaros'un sevgilisi kim? Şule İdil Aydın kim? Yaptığı paylaşım ile akılları karıştıran Barbaros kız arkadaşını açıkladı! Instagramdan yaptığı paylaşım ile sosyal medyayı sallayan Masterchef'in ikincisi Barbaros Yoloğlu'ndan cevap niteliğinde bir açıklama geldi. Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi merak konusu olurken, yeni açıklaması dikkat çekti. İşte Barbaros'un merak edilen sevgilisi.

Barbaros’un sevgilisi kim? Şule İdil Aydın kim? Yaptığı paylaşım ile akılları karıştıran Barbaros kız arkadaşını açıkladı! Instagramdan yaptığı paylaşım ile sosyal medyayı sallayan Masterchef’in ikincisi Barbaros Yoloğlu’ndan cevap niteliğinde bir açıklama geldi. Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi merak konusu olurken, yeni açıklaması dikkat çekti. İşte Barbaros’un merak sevgilisi.

Barbaros’un sevgilisi kim?

Masterchef 2020’nin ikincisi olarak yarışmayı bitirien Barbaros Yoloğlu, sevgililer gününde yaptığı açıklama ile sosyal medyayı salladı. Şef Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi bu açıklamadan sonra merak edildi. LGBT üyesi olduğu iddia edilen Barbaros Yoloğlu, yanlış anlaşılmalara müsaade etmemek için bu sefer net bir şekilde açıklama yaptı. Instagramda “Kız arkadaşım benim gökkuşağım.” diye yazan Barbaros Yoloğlu, eşcinsel olmadığını dile getirdi.

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan ünlü şef Barbaros Yoloğlu, “Bugün sevgiyi anlatmak için kullandığım cümlelerim tek bir gruba bağlanmış olması kalıplarla yaşadığımızın en büyük göstergesi bence. Tıpkı sevgiyi bir güne bir renge sığdırmak gibi. Tartışmalara bir son vererek söylemek isterim ki kız arkadaşım benim gökkuşağım. Hayatımı renklendiren yüzüme gülümseme konduran en yağmurlu günler sonrasında ışığıyla renk saçan… Sizin hayatınızın gökkuşağı ne ise kıymetini bilin ve bence tüm renkleri sevin.” notunu düştü.

Barbaros’un sevgilisinin Şule İdil Aydın olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şule İdil Aydın’ın yazısının altına Barbaros kalp koyarak destek verdi.

Exit mobile version