Son olarak Kuzgun dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Barış Arduç, Hakan Gence’ye verdiği röportajda 3 yıldır Gupse Özay’la süren ilişkisi hakkında konuştu.
Aşkın ömrü üç yıldır klişesi için Arduç, “Ortaya aşkla ilgili genel bir kanı koyamam, bu kişisel bir şey. Öyle bir sınır varsa bile çok şükür biz geçmişiz ve aşkımız devam ediyor” dedi.
‘Huzuru seviyorum’
“Ünlüsünüz, yakışıklısınız ama sizi tanıdığımızdan beri tekeşlisiniz. Bunu nasıl sağlıyorsunuz?” sorusuna oyuncu, “Kimse bunu zorla yaptıramaz, kişinin kendi karakteriyle ilgili bu. Huzuru seviyorum ve huzurumuz yerinde olduğu için de yılları devire devire gidiyoruz” açıklamasında bulundu.

Soru üzerine aklının hiç başkasına kaymadığını belirten Barış Arduç, “Çok şükür öyle bir durumum yok. ‘Tüh be’ dediğim tek bir an bile yok. Aslında bu belki de benim şansım. Hayatımda birinin olması beni dengeliyor” dedi.