Berk Suyabatmaz hızlı çıktı! Burcu’yu üzecek görüntü

Berk Suyabatmaz ile evliliğini sonlandırma kararı alan Burcu Esmersoy, çok üzülecek gibi görünüyor. Suyabatmaz, bekarlık hayatına çabuk alıştı. İş insanı Suyabatmaz’ın Instagramdaki görüntüleri herkesi şaşırttı.

ABD’de bulunan Berk Suyabatmaz, NewYork’ta arkadaşlarıyla buluştu. Dostlarıyla düzenlediği yemekten görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Suyabatmaz kendisini ele verdi. Burcu Esmersoy’un boşanma kararı aldığı eşinin fotoğrafta etiketlediği Mirel Okumuş’un paylaşımı ise kafa karıştırdı.

Berk Suyabatmaz’a kalp çizdi

Suyabatmaz’la aynı kareyi paylaşan Mirel Okumuş’un sadece iş insanını etiketleyip kalp eklemesi dikkat çekti. Esmersoy’la evliliğinin ihanet iddiasıyla bittiği konuşulan Suyabatmaz’la İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Enstitüsü mezunu Mirel Okumuş’un ABD buluşmasındaki bu detay ise “Yoksa dedikodular doğru mu?” dedirtti.

Mirel Okumuş’un Instagram Hikaye gönderisi

15 Mayıs 2018’de nikah masasına oturan Esmersoy ile Suyabatmaz, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almışlardı. 2 Eylül’de boşanacak olan çiftin evliliğinin ihanet sebebiyle bittiği iddia edildi. İki taraftan da herhangi bir açıklama gelmezken Suyabatmaz’ın Instagram’da Mirel Okumuş tarafından yayınlanan görüntüleri kafaları karıştırdı.

Mirel Okumuş
Exit mobile version