Berrak Tüzünataç sevgilisinden ayrıldı mı? Neden ayrıldılar?

Berrak Tüzünataç sevgilisinden ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? İşte güzel oyuncu ve sevgilisi Ali Yörenç neden ayrıldı sorusunun cevabı haberimizde.

Berrak Tüzünataç sevgilisinden ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? Güzel oyuncu ve sevgilisi Ali Yörenç neden ayrıldı?İşte bütün soruların cevabı haberimizde.

Berrak Tüzünataç sevgilisinden ayrıldı mı?

Aşk hayatının hızlı değişmesi ile magazin gündemine damga vuran Berrak Tüzünataç, yine aradığı aşkı bulamadı. 37 yaşındaki güzel oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Ali Yörenç ile bir süredir aşk yaşıyordu. Kuzey Güney dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ali Yörenç daha sonra Kara Para aşk dizisinde rol almıştır. Fakat Tüzünataç yine aradığı aşkı bulamadı. Güzel ve başarılı oyuncunun sevgilisini takipten çıkarması iddiaları güçlendirirken, ayrılık sebebi ise gündeme bomba gibi düştü.

Senarist Ece Yörenç’in oğlu Ali Yörenç ile birlikte olan Berrak Tüzünataç, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisiyle yollarını ayırmaya karar verdi. Berrak Tüzünataç, Yörenç’i Instagram’da takibi bıraktı. Magazin basınıyla yıldızı barışmasa da aşklarıyla manşetlerden düşmeyen oyuncu Berrak Tüzünatç ile sevgilisi Ali Yörenç’in ayrılık sebebinin kıskançlık olduğu öğrenildi.

Exit mobile version