Bir Yeraltı Sit-com’u ne zaman başlıyor? Bir Yeraltı Sit-com’unun konusu ne?

Bir Yeraltı Sit-com'u ne zaman başlıyor? Bir Yeraltı Sit-com'unun konusu ne? Exxen platformu için çekilen dizi, son yılların ünlü komedyeni Hasan Can Kaya imzalı. Hasan Can Kaya'nın sevgilisi Sultan San'ın yönetmenliğini yapacağı dizi oldukça ses getirecek. Detaylı haberimizde.

Bir Yeraltı Sit-com’u ne zaman başlıyor? Bir Yeraltı Sit-com’unun konusu ne? Exxen platformu için çekilen dizi, son yılların ünlü komedyeni Hasan Can Kaya imzalı. Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San’ın yönetmenliğini yapacağı dizi oldukça ses getirecek. Detaylı haberimizde.

Bir Yeraltı Sit-com’u ne zaman başlıyor?

Exxen platformunda yayınlanan birbirinden farklı içerikli dizilere bir yenisi daha eklendi. Exxen’in önümüzdeki 2,5 aylık süreçte 20 tane diziyi izleyici ile buluşturması veya çekimlerine başlaması bekleniyor.

Bu dizilerden birisi de son yılların ünlü komedyeni Hasan Can Kaya imzalı olan Bir Yeraltı Sit-com’u isimli dizi olacak. Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanmaya başlayacak olan Hasan Can Kaya’nın ilk dizisi “Bir Yeraltı Sit-com’u” ‘nun afişi yayınlandı.

Yapımcılığını Hap Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Hasan Can Kaya’nın sevgilisi Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu’nun yaptığı dizide önemli isimler bir araya geldi.

Başrollerini Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaştığı Bir Yeraltı Sit-com‘unda İstanbul’un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan komik hikayesi anlatılıyor.

Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı. Sosyal medya hesabından yayınlanan dizi afişine ise” Bir hayale ne kadar inanırsan, gerçekleşme ihtimali o kadar yüksektir. Peki bir hayalin, gerçeklerle harmanlandığı anda neler gerçekleşir? Hepsi Bir Yeraltı Sit-com’unda!” notu düşüldü.

Dizinin yayınlanan afişi

http://www.instagram.com/p/CLUI3JfK1qE/

Exit mobile version