Birce Akalay’ın yeni dizisi ne? Birce Akalay yeni Neflix dizisinde

Birce Akalay'ın yeni dizisi ne? Birce Akalay yeni Neflix dizisinde! Birce Akalay'ın uzun zamandır ismi bazı projelerde yer aldı. Son olarak Netflix'in yeni yapımlarından birisinde adı geçen oyuncu Birce Akalay, "Doğrudur" açıklaması yaparak sevenlerini heyecanlandırdı.

Birce Akalay’ın yeni dizisi ne? Birce Akalay yeni Neflix dizisinde! Birce Akalay’ın uzun zamandır ismi bazı projelerde yer aldı. Son olarak Netflix’in yeni yapımlarından birisinde adı geçen oyuncu Birce Akalay, “Doğrudur” açıklaması yaparak sevenlerini heyecanlandırdı.

Birce Akalay’ın yeni dizisi ne?

Ünlü Oyuncu Birce Akalay, son olarak ekranlara Star TV’de yayınlanan ve 20. bölümde final yapan Babil dizisi ile gelmişti. İlay karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla yine büyük beğeni toplamıştı. Kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, izleyenler tarafından çok beğenilse de rakipleri karşısında beklenen reytingi alamayınca erken finale gitti.

Birce Akalay, dizinin final yapması ile soluğu Bodrum’da aldı. Bir süre İstanbul’dan uzaklaşan oyuncu, daha sonra geri döndü ve bu kez de Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Hırçın Kız’ uyarlamasında Serkan Altunorak ile oynadı.

“Doğrudur”

Birce Akalay’ın ismi bu seferde Netflix’in yeni dizisi Kuş Uçuşu ile anıldı. Başarılı ve güzel oyuncu “Doğrudur” notu ile Netflix ve Ay Yapım’ı da etiketledi. Bir süredir gündemde olan Kuş Uçuşu isimli dizide oynayacağı öğrenildi.

Birce Akalay’ın rol alacağı dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazıyor. 2021’de yayınlanması beklenen dizinin cast çalışmaları sürüyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizide, bir televizyon kanalında farklı yaş kuşakları arasındaki durumlara yönelik hikaye anlatılacak.

Exit mobile version