Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız’ın konusu ne? Setten ilk görüntüler geldi

Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız'ın konusu ne? Setten ilk görüntüler geldi! İddialı dizi Camdaki Kız ön hazırlıkların ardından sete çıktı. Dizinin konusu ve hangi gün yayına gireceği en çok merak edilenler arasında. İşte merak edilen bütün soruların cevapları haberimizde.

Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız’ın konusu ne? Setten ilk görüntüler geldi! İddialı dizi Camdaki Kız ön hazırlıkların ardından sete çıktı. Dizinin konusu ve hangi gün yayına gireceği en çok merak edilenler arasında. İşte merak edilen bütün soruların cevapları haberimizde.

Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin, yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi Camdaki Kız hazırlıklarının ardından sete çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinin çekimleri başladı. Ön hazırlık sürecini tamamlanan dizide geçtiğimiz günlerde kayıta başladı.

Dizide ‘Nalan’ karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi usta isimler yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanan Camdaki Kız için bir süredir önemli hazırlıklar yapılıyordu. Oyuncu kadrosunun da tamamlanması ile çekimler başladı. Dizi hayranları ekranda önümüzdeki dönemde yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan 4. diziye de kavuşacak. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan dizilerdir. Şimdi de yazarın kitabından uyarlanan 4. dizinin çekimleri sürüyor.

Burcu Biricik de Kırmızı Oda isimli dizide Boncuk karakterine hayat vererek bu sezon milyonlarca izleyiciyi göz yaşlarına boğdu. Şimdi de yeni hikayede tekrar kameralar karşısına geçecek.

Camdaki Kız dizisinin konusu 

Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını bolluk ve bereket içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden bire kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, bugüne kadar belki de kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Exit mobile version