Caner Karaloğlu eşinden kızının velayetini alacak

İş insanı Caner Karaloğlu ve İspanyol model-tasarımcı Elisabeth Mas, 2014 senesinde aşk yaşamaya başlamış, 2016 yılında da kızları Mia’yı kucaklarına almıştı. Çift, 2017 senesinde ise nikah masasına oturarak dünya evine girmişti.

Şubat ayında boşanma kararı alan Mas, kızını da alarak ülkesi İspanya’ya dönmüştü. Bu süreçte Tuba Ünsal ile görüntülenen Caner Karaloğlu, ihanet ile suçlanmıştı.

Karaloğlu ise yakınlarına Ünsal ile arkadaşça görüştüklerini anlatmıştı. Bunlar konuşulurken ayrılığın asıl sebebi de ortaya çıktı.

Karaloğlu, Mas’ın kızları Mia’yı henüz 3 aylıkken bırakıp yurt dışındaki partilere gitmesinden rahatsızlık duyuyormuş.

Caner Karaloğlu

İddiaya göre bardağı taşıran son damla ise Mas’ın Şeyma Subaşı’nın Tulum ve Miami’de düzenlediği boşanma partilerine katılması olmuş.

Karaloğlu bu partilerde eşinin kendisini aldattığını öğrenmiş. Bu ihanete ilk başlarda inanmak istemeyen Karaloğlu, olayı yakınlarından duymuş ve fotoğrafları görmüş.

Karaloğlu ise bu yüzden eşinden kızının velayetini almak için hazırlanıyor. Türkiye bu ihanet iddialarıyla çalkalanırken Elisabet Mas, İspanyol olan Alejandro Espada ile aşk yaşamaya başlamış.

Exit mobile version