Cennet Mahallesi Ayşe’nin yeni hali? Belemir Temizsoy’un son hali görenleri şaşkına çevirdi

Cennet Mahallesi Ayşe'nin yeni hali? Belemir Temizsoy'un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Setlerde büyüyen Belemir Temizsoy'u, Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si olarak tanıdık. Temizsoy'un seneler içindeki değişimi ise görenleri hayrete düşürdü.

Cennet Mahallesi Ayşe’nin yeni hali? Belemir Temizsoy’un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Setlerde büyüyen Belemir Temizsoy’u, Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si olarak tanıdık. Temizsoy’un seneler içindeki değişimi ise görenleri hayrete düşürdü. İşte Belemir Temizsoy’un yeni hali.

Cennet Mahallesi Ayşe’nin yeni hali?

Cennet Mahallesi Ayşe’nin son hali görenleri şaşkına çevirdi. Setlerde büyüyen Belemir Temizsoy’u, Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si olarak tanıdık. Temizsoy’un seneler içindeki değişimi ise görenleri hayrete düşürdü. Pembe’nin küçük kızı olan Ayşe, oyunculuğu ile izleyenlerin beğenisini toplamayı başarmıştır. Yıllar geçtikçe güzelleşen Belemir Temizsoy, boylu poslu bir genç kız oldu. Instagram hesabını aktif kullanan güzel ve yetenekli oyuncu Belemir Temizsoy attığı fotoğraflarla da ilgi çekmeye devam ediyor.

Gün geçtikçe güzelleşen oyuncu Belemir Temizsoy’un en son ki fotoğrafı ünlü şarkıcı Hadise’ye benzetildi. Hadise’nin tarzınsa bir makyaj yapan oyuncu Belemir Temizsoy, makyajlı fotoğrafın altına “Bir ünlüye benzetmeye çalıştık bakalım bulabilecek misiniz?” notunu düştü. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun bu fotoğrafının altına ise yüzlerce yorum geldi.

Exit mobile version