Çukur Celasun’un yeni dizisi ne? Kubilay Aka’nın yeni dizisi ne?

Çukur Celasun'un yeni dizisi ne? Kubilay Aka'nın yeni dizisi ne? Çukur dizisinin en sevilen oyuncularından Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka yeni bir dizi ile sevenleri ile buluşacak. İşte Kubilay Aka'nın yeni projesi!

Çukur Celasun’un yeni dizisi ne? Kubilay Aka’nın yeni dizisi ne? Çukur dizisinin en sevilen oyuncularından Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka yeni bir dizi ile sevenleri ile buluşacak. İşte Kubilay Aka’nın yeni projesi!

Çukur Celasun’un yeni dizisi ne?

Show Tv’nin en sevilen dizilerinden biri olan Çukur’un Celasun’u, sezon bitmeden yeni işi ile el sıkıştı. Çukur dizisi finale doğru yaklaşıyor. Dizinin Celasun’u Kubilay Aka daha proje bitmeden yeni proje ile anlaştı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu yine Show Tv’de yayına geçecek bomba gibi bir proje izle ekranların başında olacak.

Hekimoğlu’nun yapım şirketi OJOPictures’ın çekeceği diziyi genç kuşağın yetenekli ismi Fehmi Öztürk yönetecek. Camtavanlar adlı dizinin yazarı ise “Ufak Tefek Cinayetler” ve “Aşk 101” gibi başarılı projelere imza atmış Meriç Acemi olacak.

Exit mobile version