Demet Akalın, Cengiz Semercioğlu’nu topa tuttu

demet akalin cengiz semercioğlu

Cengiz Semercioğlu’nun, Demet Akalın’ı eleştirdiği Maldivler yazısı:

“Demet Akalın, eşi-kızı, Fatih Ürek, Selin Ciğerci ve nişanlısıyla cümbür cemaat Maldivler’e tatile gitti… Demet giderken kafa dinlemek istediğini, sosyal medyadan uzaklaşacağını söyleyerek, “Cep telefonumu kuma gömeceğim” dedi. Ne mümkün… Maldivler’de attıkları her adımı paylaşıyorlar. Görenler de, “Bir telefonu kuma gömmese ne olacaktı acaba”, “Demet sözünü tutamadı” diyor ama zaten sözünü tutması imkansız arkadaşlar… Baksanıza hepsi fotoğraflarının altında Maldivler tatil çekilişi ilanları paylaşıyorlar… Belli ki telefonlarını gömmesinler, sosyal medyada paylaşım yapıp, altına da ilan koysunlar diye Maldivler’e davet edilmişler zaten…”

Cengiz Semercioğlu’nun bu yazısı üzerine Demet Akalın küplere bindi ve Twitter hesabından Semercioğlu’nu mentionlayıp şöyle yazdı:

“Dinime küfreden müslüman olsa, sen senelerce davet edildiğin yerleri koca bir gazeteye yazdın! Biz hiç olmazsa uçak biletlerimizi ödedik seni de yollardı tur şirketi ama eski havan yok be Cengiz.”

“Yaaa çok mutsuz uyandım, Cengiz bana otur sıfır demiş. Maldivde hiç rüzgar yoktu! Haa unutmadan ektraları da kendimiz ödedik.”

TARTIŞMAYA SEREN SERENGİL DE DAHİL OLDU

Seren Serengil, bir takipçisinin “Demet Akalın’ın konuşmalarını programınızda neden değerlendirmiyorsunuz” diye sorunca Seren Serengil’de tartışmanın içine dahil oldu ve şöyle yazdı:

“Cengiz cevap verir mi bu mahallevari sataşmalara, onun kalitesi değil böyle şeyler… Çantacı sever Demet, gerçek gazeteci ile iletişim kurabilecek bir vizyonu yok… Şimdi en moda program olarak geri döndüğümüz için bu sataşmalar olağan…”

Exit mobile version