Demet Akalın Kerimcan Durmaz neden küstü? Demet Akalın Kerimcan için ne dedi?

Demet Akalın Kerimcan Durmaz neden küstü? Demet Akalın Kerimcan için de demişti? Şimdi barıştılar mı?

Demet Akalın Kerimcan Durmaz neden küstü? Demet Akalın Kerimcan için de demişti? Şimdi barıştılar mı? Demet Akalın ile Kerimcan Durmaz’ın arkadaşlıkları geçen yıla damga vurmuştu. Ancak sonrasıda ikilinin arasına kara kerdi girdi ve küstüler. Demet Akalın Kerimcan Durmaz neden küstü? Demet Akalın Kerimcan için ne dedi hala merak ediliyor.

Demet Akalın Kerimcan Durmaz neden küstü?

Kerimcan Durmaz’ın bir uçakta çektiği skandal videonun ardından Demet Akalın, ünlü fenomene mesafe koydu. Ardından da aralarına bir soğukluk girdi ve ikili küstü. Küsmelerinin nedeni Kerimcan’ın yanlışlıkla da olsa Instagram’a yüklediği müstehcen videoydu.

Demet Akalın Kerimcan için ne dedi?

Kerimcan Durmaz, geçen yılın kasım yarında bir alışveriş merkezide Demet Akalın’ın 2018 tarihli albümünün kapağında giydiği ünlü markaya ait elbiseyi ağzına doladı. Tam 35 bin lira değerindeki elbiseyi sosyal medyadan paylaşan Kerimcan Durmaz “Öğğ! Bunu giyen de ne bileyim yani” diyerek paylaşmıştı. Demet Akalın Kerimcan’ın bu örtülü mesajına Ben Fero’nun şarkısıyla yanıt verdi. Ünlü popçu Demet Akalın, o göndermeye Ben Fero’nun şarkısının “Çok açılma yavaş; … olana yok arkadaş” şeklindeki sözleriyle karşılık verdi.

Barıştılar mı?

Demet akalından Kerimcan Durmaz’a zeytin dalı geldi.Peşimde adıyla bir şarkı yapan ve kilo çeken Kerimcan Durmaz büyük başarı yakaladı. Klibi Aleyna Tilki’den bile fazla izlendi, beğenildi, tartışıldı. Demet Akalın eski arkadaşının şarkısını paylaşarak Kerimcan Durmaz’a zeytin dalı uzattı. Bu olay da Demet Akalın ile Kerimcan Durmaz barıştı mı sorusunu akıllara getirdi.

Exit mobile version