Dev anlaşma: Rihanna’dan yeni marka

Dünyaca ünlü Barbados doğumlu şarkıcı Rihanna, üst sınıf moda markası Louis Vuitton ile işbirliği yaparak kendisine ait yeni bir marka yaratacak.

Bir süredir modayla ilgilendiği bilinen Rihanna, yeni markasıyla ilgili, “İnanılmaz özel bir an. Birlikte ne inşa ettiğimizi dünyanın görmesine hazırım” diye konuştu.

31 yaşındaki yıldız, LVMH modaevinin başkanı Bernard Arnault’ya teşekkür ederek, “Bay Arnault lüks giyim sektöründe herhangi bir sanatsal sınır olmadan bir modaevi yaratmam için bana eşsiz bir fırsat sundu” dedi.

İLKLERİN MARKASI

Rihanna’nın bu girişimi, pek çok açıdan bir ilk olacak. Barbadoslu şarkıcı, Louis Vuitton çatısı altında ayrı ve orijinal bir marka yaratan ilk kadın olacak, modaevinde üst pozisyonda yer olan ve beyaz olmadan ilk kadın olacak.

Rihanna’nın markası, 1987’de piyasayla tanışan Christian Lacroix markasından sonra yaratılan ilk marka olma özelliğini taşıyacak.

Barbados doğumlu 31 yaşındaki şarkıcı, Fenty adlı makyaj markasının ve Savage adlı iç giyim markasının da sahibi. Sosyal medyada 170 milyon civarında takipçisi olan Rihanna, stili en fazla merak ve takip edilen ünlüler arasında yer alıyor.

Exit mobile version