Ezo Sunal’ın bebeğinin adı ne? Ezo Sunal doğum yaptı mı

Ezo Sunal'ın bebeğinin adı ne? Ezo Sunal doğum yaptı mı? Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, doğum yaptı. Çiftin bebeklerinin ismi oldukça merak ediliyor. İşte Ezo Sunal'ın bebeklerinin ismi!

Ezo Sunal doğum yaptı mı? Ezo Sunal’ın bebeğinin adı ne? Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, doğum yaptı. Çiftin bebeklerinin ismi oldukça merak ediliyor. İşte Ezo Sunal’ın bebeklerinin ismi!

Ezo Sunal’ın bebeğinin adı ne?

Türk sinemasının efsane ismi 7’den 70’e herkesin tanıdığı isim Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, Ömer Öztüyen ile evli. Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Doğum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 3 Mart 2021 çarşamba günü dünyaya geldi. Sunal’ın doğumunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Bildirici gerçekleştirdi.

İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına ‘Nova’ adını verdiler. Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri 51 santim, 3.880 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

Exit mobile version