GORA açılımı nedir? G.O.R.A. ne anlama geliyor? Cem Yılmaz anlatmıştı

GORA açılımı nedir? G.O.R.A. ne anlama geliyor? Cem Yılmaz yıllar önce GORA'nın açılımını anlatmıştı.

Açılımı ‘güzel olmazsa reaksiyon almaz” olan GORA filminin açılımı, GORA kelimesinin anlamı yıllardır merak edilen bir konu. GORA açılımı nedir? G.O.R.A. ne anlama geliyor? Cem Yılmaz yıllar önce GORA’nın açılımını anlatmıştı. GORA neyin kısaltması? Yıllar sonra bugün GORA’nın açılımı ve gerçek anlamı Google aramalarında trend oldu ve araştırılmaya başlandı.

Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı GORA filmi 2004 yılında gösterime girdi. Sonra Arif karakteri vo hikayesi o kadar çok sevildi ki 4 yıl sonda 2008’de devam filmi çekildi bu kez de GORA’nın tersi şeklinde yazılan AROG ismi tercih edildi. GORA kelimesinin anlamı nedir, bir kısaltma olan GORA’nın açılımı ne anlama geliyor.

GORA ne demek? GORA’nın açılımı ne?

G.O.R.A. ‘nın normalde herhangi bir açılımı bulunmamaktadır. Cem Yılmaz geçmiş yıllarda yaptığı bir açıklamasında GORA’nın bir anlamı olmadığını söylemmişti. Bu konu bir basın toplantısında da sorulunca bu kez “güzel olmazsa reaksiyon almaz” yanıtını vermişti.

Ayrıca Slovence dilinde Gora ‘Dağ’ anlamına gelmektedir. Kısacası G.O.R.A. nın açılımı bir şey ifade etmiyor diyebiliriz. Fakat zamanla GORA’nın ne anlama geldiği her zaman merak edilen bir konu.

GORA’nın açıkılımı için Cem Yılmaz ne dedi?

Yıllar önce bir basın toplantısında Cem Yılmaz’a GORA kelimesinin anlamı sorulmuştu. O da çok düşünmeden “Güzel olmazsa reaksiyon almaz” demişti.

Gora fragmanı

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği GORA filmi komedi, bilim-kurgu tarzında çekilmiş bir film. İlk haftada 716.965 izleyiciye ulaşan GORA filmi toplamda 4 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Box Office’ten alınan veriye göre GORA filmi yayınlandığı yılda 5 milyon liraya yakın hasılat yaptı. İşte filmin fragmanı.

Exit mobile version