Gülşah Saraçoğlu’ndan sevgilisi Gökhan Göz’e ağır küfür!

Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...

Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz’ün Instagram canlı yayınına attığı mesajlarla damga vurdu.

TV8’de jürilik yapan modacı Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz’ün canlı yayının bağlantısına girerek küfürler etti.

Bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz’e oldukça sinirlenen Saraçoğlu’nun canlı yayına bıraktığı küfürlü olay oldu.Gülşah Saraçoğlu'ndan sevgilisi Gökhan Göz'e ağır küfür!

İşte Gülşah Saraçoğlu’nun mesajlardan bazıları: 

“Hayatımdaki en büyük pişmanlığım Gökhan Göz”,

“Yanındaki o… devam et köpek”,

“Yaptığın büyük k… çünkü sana yakışan bu adi şe..”

“Arsız…”

Gökhan Göz ve arkadaşları, uzun süre olaydan habersiz şarkı çalıp söylemeye devam etti.

Sevgilisine ağır küfürler eden Gülşah Saraçoğlu sosyal medya hesabından pişman olduğunu açıkladı. Saraçoğlu açıklamasında şu satırlara yer verdi;

Bu açıklamayı yapmanın üzüntüsü içindeyim. Maalesef ki sizlerle paylaşamayacağım özel bir durum oluştu. Kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım psikolojik olarak. Sıkıntı şu ki ağır tahrik sonucu hem bana yakışmayan hem de sevenlerimi üzen bir durum içerisinde buldum kendimi. Bu krizi yönetemedim. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim.

Exit mobile version