Habertürk spor spikeri işten mi çıkarıldı? Hande Sarıoğlu neden işten çıkarıldı?

Habertürk spor spikeri işten mi çıkarıldı? Hande Sarıoğlu neden işten çıkarıldı? Güzel spiker Hande Sarıoğlu Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapıyordu. Hande Sarıoğlu'nun sosyal medya hesabından dans videosu paylaşması üzerine işten çıkarıldığı iddia edildi. Detaylar Sadece Haber'de.

Habertürk spor spikeri işten mi çıkarıldı? Hande Sarıoğlu neden işten çıkarıldı? Güzel spiker Hande Sarıoğlu Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapıyordu. Hande Sarıoğlu’nun sosyal medya hesabından dans videosu paylaşması üzerine işten çıkarıldığı iddia edildi. Kanal yönetiminden ve Sarıoğlu’ndan bir açıklama yok. Detaylar Sadece Haber’de.

Habertürk spor spikeri işten mi çıkarıldı?

Güzel spiker Hande Sarıoğlu Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapıyordu. Hande Sarıoğlu’nun sosyal medya hesabından dans videosu paylaşması üzerine işten çıkarıldığı iddia edildi. Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, Instagram paylaşımları ile magazinin dilinden düşmüyor.

Instagram hesabını aktif kullanan 32 yaşındaki güzel ve başarılı spiker Hande Sarıoğlu’nun en sonki dans videosu çok konuşuldu. Evinde yüzünün yarısını peçe ile kaparak dans eden Hande Sarıoğlu, bu dans videosunu 138 bin takipçili Instagram hesabından paylaşmıştı.

İddialara göre ünlü ve güzel spikerin dans videosu kanal yönetimini rahatsız etti. Kanal yönetiminin ise spor spikeri Hande Sarıoğlu’nu yayınladığı bu dans videosundan sonra işten çıkarttığı öne sürülüyor. Konu hakkında Hande Sarıoğlu’ndan ve Kanal yönetimden bir açıklama gelmedi.

Exit mobile version