Hadise reklamdan ne kadar aldı? Hadise’nin reklam filminden aldığı ücret dudak uçuklattı

Hadise reklamdan ne kadar aldı? Hadise'nin reklam filminden aldığı ücret dudak uçuklattı! Başarılı şarkıcı, şarkıları ile ilgi odağı olurken bir firmanın reklam yüzü oldu. Başarılı bir iş çıkaran Hadise'nin reklam filminden aldığı ücret duyanları hayretler içine düşürdü. İşte detaylar!

Hadise reklamdan ne kadar aldı? Hadise’nin reklam filminden aldığı ücret dudak uçuklattı! Başarılı şarkıcı, şarkıları ile ilgi odağı olurken bir firmanın reklam yüzü oldu. Başarılı bir iş çıkaran Hadise’nin reklam filminden aldığı ücret duyanları hayretler içine düşürdü. İşte detaylar!

Hadise reklamdan ne kadar aldı?

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise, Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Yaptığı her işi severek ve isteyerek yaptığını dile getiren Hadise, bu sefer bir markanın reklam yüzü oldu. Bu reklam yüzü olduğu marka için de her pazartesi filtresiz ve makyajsız bir video çekerek, ünlü arkadaşlarına meydan okuyor.

Güzel ve başarılı şarkıcı Hadise’nin, bu reklam filminden aldığı ücret duyanları şaşkına çevirdi. Hadise, reklamında oynadığı markadan 500 bin Euro aldı.

Aşk Kaç Beden Giyer’in bestecisi Ender Gündüzlü, şarkısını izinsiz reklamda kullandığı iddiası ile Hadise’ye açtığı bin liralık dava sürerken, 141 bin 885 TL talep ettiği ikinci bir dava daha açtı.

Exit mobile version