Hande Yener’in, takıntılı hayranı serbest kaldı

hande yener

hande yener

Takıntılı hayranı Recep G., Hande Yener’e mesajlar atmış sonrasında da evine zorla girmeye çalışmıştı. Bunun üzerine şarkıcı savcılığa şikâyette bulunmuştu. Recep G., ‘3 yıldır görüştükleri’ gibi söylemlerde bulunması üzerine Adli Tıp kurumuna sevk edilmişti. Atipik psikoz teşhisiyle cezai sorumluluğu olmadığına hükmedilen Recep G. hastaneye yatırılmıştı.

Geçtiğimiz gün bir magazin muhabirinin Recep G.’nin serbest kaldığını bu konuda nasıl hissettiğini sorması üzerine, Hande Yener şunları söyledi:

“Davamız sürüyordu. Serbest kaldı ama ben içeri girmesinden yana değildim. Sadece bir daha cesaret etmesin böyle bir şeye. Bir daha rahatsız etmesin. Uyarılar yapıldı kendisine. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Ben her türlü durumda uzlaşmacı biriyim. Keşke sağlığı yerinde olsa konserime davet etsem. Sonuçta bana zarar vermedi ama verebilirdi. Ne yapacağını bilemediğim biri. Kim olduğunu tanımıyordum. Cezaevinden kaçmış bir firari olduğunu öğrendiğimde tedirgin oldum. Hasta olduğunu da öğrenince daha farklı bakıyorum olaya.”

Exit mobile version