İbo Show’un bu haftaki konukları kim? 6 Mart İbo Show konukları kimler olacak

İbo Show'un bu haftaki konukları kim? 6 Mart İbo Show konukları kimler olacak? Ekranlara uzun süre ara veren İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranların karşısına çıkıyor. Cumartesi günü İbo Show'u izleyiciler iple çekiyor. İşte İbo Show'un bu haftaki konukları.

İbo Show’un bu haftaki konukları kim? 6 Mart İbo Show konukları kimler olacak? Ekranlara uzun süre ara veren İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranların karşısına çıkıyor. Cumartesi günü İbo Show’u izleyiciler iple çekiyor. İşte İbo Show’un bu haftaki konukları.

İbo Show’un bu haftaki konukları kim?

Star Tv’de her Cumartesi yayınlanan üstelik seyircisini ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, keyif dolu bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı’yı konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacağı kesin. İzleyiciye muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses’in sunduğu ‘İbo Show’; cumartesi gecesine damgasını vuracak.

‘İbo Show’, yeni bölümüyle 6 Mart Cumartesi, saat 20.00’de Star’da seyircisi ile bulaşacak.

Exit mobile version