İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer barıştı mı? Mahmut Tuncer’in İbrahim Tatlıses açıklaması

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer barıştı mı? İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer neden küstü? Mahmut Tuncer'in İbrahim Tatlıses açıklaması! Uzun süre sonra ekranlara İbo Show programı ile geri dönen İbrahim Tatlıses, kendisi gibi sanatçı Mahmut Tuncer ile küs mü ve barıştılar mı sorusu en çok merak edilenler arasında. İşte cevabı!

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer barıştı mı? İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer neden küstü? Mahmut Tuncer’in İbrahim Tatlıses açıklaması! Uzun süre sonra ekranlara İbo Show programı ile geri dönen İbrahim Tatlıses, kendisi gibi sanatçı Mahmut Tuncer ile küs mü ve barıştılar mı sorusu en çok merak edilenler arasında. İşte cevabı!

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer barıştı mı?

Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses ile küs olduğunu dile getirmişti. Sebebini ise ünlü şarkıcının aralarındaki bir mesele olduğunu ve üçüncü bir kişiyi ilgilendirmediğini söyleyerek açıkladı. Mahmut Tuncer sözlerinde, Ankara’ya ilk geldiğinde tanığı ilk sanatçının Osman bey olduğunu ve onu görünce gözlerinin dolduğunu söyledi. Mahmut Tuncer konuşmasına “Kalp kırıldığında bir daha yapılacak bir şey yok.” diyerek devam etmesi dikkat çekmişti.

İnsanların ağzından çıkan kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan ünlü şarkıcı, Afrin meselesine kırıldığını dile getirdi. Sözlerinde, “Bizi davet etmediler, ben de başka bir programa katıldım o gün, programda da davet sorusu sorulunca beni davet etmediklerini söyledim.” diye konuştu. İbrahim Tatlıses’in “Biz herkesi davet ettik.” dediğini ve ardından gelmeyenler için de “Yusuf yusuf ettiklerini” söylemiş diyen Tuncer kırılma sebebini ise bu şekilde açıkladı.

Ardından ikili Bir programda karşı karşıya geldiler, sarılıp ağlaştılar. Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses uzun süren küslüğün ardından televizyonda yayınlanan bir programda milyonların önünde barıştı. İşte o video!

“Çağırsa gitmem”

Sıkı dost olan Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses yıllar önce küsmüştü. Aralarında ne geçtiğine dair açıklama yapmayan ve sessiz kalan ikiliden Mahmut Tuncer, eski dostu hakkında ilk kez konuştu.

İbrahim Tatlıses’in uzun süre sonra ekranlara tekrar dönmesinin ardından, programına Mahmut Tuncer’i konuk alıp almayacağı oldu. Erol Köse’nin sorduğu “İbo Show’a gider misin?” sorusuna Mahmut Tuncer, “Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim.” diyerek kafaları karıştırdı.

Daha sonra Mahmut Tuncer, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Bircan Bali, “İbrahim Tatlıses’in şu anda televizyonda olmasını nasıl buluyorsun?” sorusunu Mahmut Tuncer’e yöneltince Tuncer, “İyi buluyorum ama şimdi pazarlık edeyim. Ben konuşmuyorum ve görüşmüyorum. Her şeyden önce yapmış olduğu program kendisi için çok iyi.” sözlerini dile getirdi. Programı ara sıra izlediğini dile getiren şarkıcı Mahmut Tuncer, “Fazla seyretmiyorum maçlar oluyor. Evde seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şuan görüşmüyoruz.” diyerek akılları karıştırdı.

 

Exit mobile version