Kadın boksör, tacizciyi tekme ve yumrukla dövdü!

Brezilyalı kadın MMA dövüşçüsü Joyce Vieira, sahilde fotoğraf çekimi sırasında kendisini izleyip mastürbasyon yapan kişiyi yakalayarak dövdü.

Brezilyalı amatör kadın MMA dövüşcüsü Joyce Vieira, ekibiyle birlikte Rio de Janeiro sahilinde fotoğraf çekimi sırasında bir adamın tacizine uğradı.


Fotoğraf çekimi sırasında tacizcinin kendisini izleyerek mastürbasyon yaptığını fark eden genç kadın, uyarmasına rağmen eylemine devam eden tacizciyi tekme ve yumruklarla dövdü.

“Genellikle bu şekilde yakalanan insanlar durumu reddeder ancak çok sürreal bir durumdu, reddetmedi ve devam etti” diyen Vieira, Ferreira isimli tacizciyi tekme atarak durdurmaya çalıştı. Tacizcinin durmak yerine kendisine yumrukla karşılık vermesi üzerine kadın dövüşçü, “Yumruk atınca daha da sinirlendim, onu öldürmek istedim” diyerek tacizciyi tekme ve yumruklarla dövdü.

Olay yerine gelen polis ekipleri tacizciyi gözaltına aldı. Ferreira’nın savunmasında ‘Vieira’yı taciz etmediği ve tuvaletini yapmakta olduğunu söylediği’ öğrenildi.

MMA NEDİR?

Mixed Martial Arts (MMA) yani “Karışık Dövüş Sanatları” diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş savunma,mücadele ve atak teknikleri içeren, tam temas mücadele ve savunma sporudur. Her yaşta herkesin yapabileceği bir branş olan MMA branşında başarılı olmak için yoğun ve yüksek tempolu antremanlara vucudumuzu hazırlamamız gerekir.Yüksek efor ve yağ yakımı sayesinde her yaşta ve her kesimden tercih ettiği bir branştır. Amatör anlamda sporcu sayısı da Türkiye’de her geçen gün büyümekte olan bir spor branşıdır.

MMA bir spor olarak en heyecanlı ve nefes kesen aktivitelerden biridir. UFC, ONE FC , ROAD FC ve BELLATTOR gibi organizasyonlar sayesinde MMA daha evrensel ve popüler bir spor haline gelmiştir. İzleyici ve takipci sayısı neredeyse futbol izleyicisi kadar çok olan bir branştır. Her geçen günde farklı bir çok ülkede resmi Amatör Federasyonları hızla kurulmaktadır. Amatör ve profesyonel anlamda birçok ülkede MMA en hızlı gelişen spordur.

MMA SPORU’NUN TÜRKİYE’DE GELİŞİMİ

2013 yılında MMA Federasyonu Ali Arık ve ekibi tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu güne kadar eğitimlere, seminerlere ve maçlara önem verilmiştir. Her yıl mutlaka amatör ve profesyonel MMA organizasyonları yapılmıştır. Yapılan bu organizasyonlarda birinci olan sporcular arasından yetenekli sporcular seçilerek “Türkiye MMA Takımı” oluşturulmuştur. Bu sporcular ile birlikte her yıl düzenli olarak Dünya MMA Organizasyonlarına, Avrupa MMA Organizasyonlarına ve Balkan MMA Organizasyonlarına gidilmiştir. Amatör ve profesyonel birçok MMA Organizasyonunda Türkiye’yi temsil etmişlerdir.

Exit mobile version