Kırmızı Oda Süreyya yeni dizisi ne? Cemre Melis Çınar’ın yeni dizisi ne

Kırmızı Oda Süreyya yeni dizisi ne? Cemre Melis Çınar'ın yeni dizisi ne? Başarılı ve güzel oyuncu Cemre Melis Çınar, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Süreyya karakteri ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Yetenekli oyuncu bu sefer başka bir proje ile bambaşka bir rol ile izleyici karşısına çıkacak. Detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda Süreyya yeni dizisi ne? Cemre Melis Çınar’ın yeni dizisi ne? Başarılı ve güzel oyuncu Cemre Melis Çınar, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Süreyya karakteri ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Yetenekli oyuncu bu sefer başka bir proje ile bambaşka bir rol ile izleyici karşısına çıkacak. Detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda Süreyya yeni dizisi ne?

TV8’in en sevilen dizilerinden Kırmızı Oda’nın unutulmayacak isimlerinden Süreyya’ya hayat veren Cemre Melis Çınar, belki de oyunculuk kariyerinin en zirvede olduğu zamanlardan birisinde. Başarılı ve yetenekli oyuncu Cemre Melis Çınar, Süreyya karakterini canlandırırken izleyenleri kimi zaman üzmüş kimi zaman kızdırmıştı. Güzel oyuncu Çınar, bu sefer farklı bir dizide rol alacak. En son ki projesinden farklı olarak bambaşka bir karaktere bürünecek olan Çınar, rolü için oldukça heyecanlı.

Cemre Melis Çınar, TRT’nin en sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı ile seyirci karşısına çıkacak. Cemile’nin ablası Fadime karakterine hayat verecek olan başarılı ve yetenekli isim oyunculuğu ile izleyenleri bir  kez daha ekranlara kilitleyecek.

Exit mobile version