Kuruluş Osman Burçin Hatun yeni dizisi ne? Aslıhan Karalar’ın yeni projesi nedir? Aslıhan Karalar kimdir

Kuruluş Osman Burçin Hatun yeni dizisi ne? Aslıhan Karalar'ın yeni projesi nedir? Aslıhan Karalar kimdir? Ekranlardan uzun süre uzun süre uzak kalan Aslıhan Karalar tekrar ekran karşısına çıkıyor. İşte detaylar!

Kuruluş Osman Burçin Hatun yeni dizisi ne? Aslıhan Karalar’ın yeni projesi nedir? Aslıhan Karalar kimdir? Ekranlardan uzun süre uzun süre uzak kalan Aslıhan Karalar tekrar ekran karşısına çıkıyor. İşte detaylar!

Kuruluş Osman Burçin Hatun yeni dizisi ne?

Güzel oyuncu, Doğu Demirkol ile Murat Özsoy’un kaleme aldığı ve dijital platform Blu TV’de yayınlanacak olan ‘Doğu’ adlı dizide rol alacak. Doğu dizisine konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Aslıhan Karalar, setten görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Stanford ve Yale Üniversiteleri’nin online eğitimini tamamladıktan sonra uzun bir aradan sonra set heyecanı yaşayan oyuncu, çekimlerden neşeli hallerini Instagram hesabından sevenleri için paylaştı. Fotoğrafta ÇHGB 2’nin en sevilen oyuncularından Evliya Aykan’ın olduğu görüldü. Doğu dizisi Evliya Aykan ile daha da neşelenecek.

Aslıhan Karalar kimdir?

27 Nisan 1999 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Aslıhan Karalar, Ankara Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi’nden mezun olmuştur. Aslıhan Karalar hayatını İngiltere’de sürdürmekte ve İngiltere’nin başkenti Londra’daki ünlü üniversite Kings College’de İşletme okumaktadır.

Aslıhan Karalar,2017 Best Model of The World birincisi olmuştur. Küçük yaşlardan itibaren sanat eğitimi almış, son zamanlarda modellik mesleğinin yanında oyunculukta da adından söz ettirmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Şahin Tepesi adlı dizide canlandırdığı Ezgi karakteri ile yaşamış olan Aslıhan Karalar, şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Burçin karakterine hayat vermektedir. Aslıhan Karalar, 1.78 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Rol aldığı diziler ve filmler:

Kuruluş Osman (Burçin) 2019

Şahin Tepesi (Ezgi) 2018

 

Exit mobile version