Kutsi evlendi mi? Kutsi ile sevgilisi Sibel Ülker evlendi mi

Kutsi evlendi mi? Kutsi ile sevgilisi Sibel Ülker evlendi mi? Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift kısa zamanlı birlikteliklerinden sonra nikah masasına oturdu. İşte detaylar!

Kutsi evlendi mi? Kutsi ile sevgilisi Sibel Ülker evlendi mi? Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift kısa zamanlı birlikteliklerinden sonra nikah masasına oturdu. İşte detaylar!

Kutsi evlendi mi?

TRT’nin sevilen yapımlarından Benim Adım Melek dizisinde çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşayan oyuncu ve şarkıcı Kutsi, nikah masasına oturdu. 7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa’dan 10 ay önce ayrılan Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı.

‘Benim Adım Melek’ dizisinde ‘Halil Şirhan’ karakterini canlandıran Kutsi, aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşıyordu. Kutsi, dizi setinde çocuk oyuncu Poyraz Ar ile yakından ilgileniyordu. Kutsi’nin Poyraz’a bu kadar yakınlık göstermesinin nedeni de böylece ortaya çıkmış oldu. İkili sonrasında Gaziantep’te evlendi. Kutsi ve Sibel Ülker çiftinin nikahını ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

Exit mobile version