Lil Nas X’in son hali? ABD’li Rapçi Lil Nas X’ten şaşırtan görüntü

Lil Nas X'in son hali? ABD'li Rapçi Lil Nas X'in şaşırtan görüntüsü çok konuşulacak. Genç yıldız sevenlerini şaşırtan bir değişime gitti. Görenler tanıyamadı.

Lil Nas X’in son hali? ABD’li Rapçi Lil Nas X’in şaşırtan görüntüsü çok konuşulacak. Genç yıldız sevenlerini şaşırtan bir değişime gitti. Görenler tanıyamadı.

Lil Nas X’in son hali?

“Lil Nas X” olarak bilinen Montero Lamar Hill, Amerikalı bir rapçi, şarkı  söz yazarıdır. 2019’un başlarında mikro platform video paylaşım uygulaması TikTok’ta viral popülerlik kazanan ülke rap single’ı “Old Town Road” için uluslararası ilgi gördü ve aynı yıl Kasım ayında Diamond sertifikası aldı.

Başarıları kadar son görüntüsüyle de oldukça şaşırtan 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve rapçi  Lil Nas X, kendisine silikon göğüs yaptırdı. Görenlerin tanıyamadığı Lil Nas X, silikonlu fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. TikTok’ta  ve Instagramda yaptırdığı yeni göğüsleriyle fotoğraf atan Lil Nas X, kimilerinin tepkisi ile karşılaşırken kimileri ise durumu normal karşıladı. Lil Nas X’in Instagram hesabında 6,5 milyon takipçisi var.

http://www.instagram.com/lilnasx/

Exit mobile version