Masumlar Apartmanı Han’ın Ceylan’ı kim?

Masumlar Apartmanı Han'ın Ceylan'ı kim? Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın kim olduğu merak edilenler arasında. Han'ın eski nişanlısı Ceylan kimdir? Diziye gelecek mi? Bütün soruların cevabı haberimizde.

Masumlar Apartmanı Han’ın Ceylan’ı kim? Masumlar Apartmanı dizisinde Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ın kim olduğu merak edilenler arasında. Han’ın eski nişanlısı Ceylan kimdir? Diziye gelecek mi? Bütün soruların cevabı haberimizde.

Masumlar Apartmanı Han’ın Ceylan’ı kim?

TRT’nin en sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı her geçen gün izleyicilerini arttırıyor. Reyting rekorları kıran dizi Masumlar Apartmanı’nın sürükleyici konusu izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi de gün geçtikçe karışan olaylar izleyicilerin odak noktası oluyor. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Birkan Sokullu dizide Han karakterine hayat veriyor. Bir kaç bölümdür Han’ın eski nişanlısı Ceyda merak edilen isimlerden olmuştu. Dizide bir kaç bölümdür Ceylan2ın adı sıkça anılıyor. İlerleyen bölümlerde Ceylan’ın ekranlara gelip gelmeyeceği ise merak edilenler arasında.

Yeni bölümde Han’ın sevgilisi İnci, terasta telefonunu ararken Han’ın eski nişanlısına ait künyeyi buldu. Han, aynı künyeyi İnci’ye de hediye etmişti. Han’ın eski nişanlısı Ceylan, Han’ı aldattı ve Han bunu uzun süre kabullenemedi. Ceylan’ın Han’dan ayrılma sebebini ise bu bölümde Safiye söyledi. Safiye Han’a, “Seni aldattı, gitmezsen seni Han’a söylerim.” diye Ceylan’ı tehdit ettiğini söyledi. İnci’nin kendisinden uzaklaşmasına üzülen Han, eski nişanlısının onu aldatmasına daha çok üzüldü. İlerleyen zamanlarda diziye Ceylan’ın gelip gelmeyeceği merak konusu.

Exit mobile version