Merve Özbey doğum yaptı mı? Merve Özbey’in bebeğinin adı ne

Merve Özbey'in bebeğinin adı ne? Merve Özbey doğum yaptı mı? Şarkıcı Merve Özbey, kızını kucağını almak için günler sayıyordu. Müjdeli haber bugün saat 17.55'te geldi. Merve Özbey ve eşi kızlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldı. Peki Merve Özbey'in ve Kemal Koçak'ın kızlarının adı ne? Cevabı haberimizde.

Merve Özbey’in bebeğinin adı ne? Merve Özbey doğum yaptı mı? Şarkıcı Merve Özbey, kızını kucağını almak için günler sayıyordu. Müjdeli haber bugün saat 17.55’te geldi. Merve Özbey ve eşi kızlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldı. Peki Merve Özbey’in ve Kemal Koçak’ın kızlarının adı ne? Cevabı haberimizde.

Merve Özbey doğum yaptı mı?

Başarılı şarkıcı Merve Özbey, uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Kenan Koçak ile Şubat ayında hayatını birleştirmişti. 700 kişilik bir düğünle dünya evine giren çift, Eylül ayında ailelerine yeni bir üyenin katılacağını açıklamıştı. Güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşan Merve Özbey, kısa bir süre sonra bebeğinin cinsiyetini hayranlarıyla paylaştı. Güzel ve başarılı şarkıcı Merve Özbey, bugün saat 17.55’te kızını dünyaya getirdi. Merve Özbey’e annelik çok yakışacak.

Doğumunu sezaryen yöntem ile Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde yapan güzel şarkıcı Merve Özbey ve eşi Kemal Koçak kızlarının adını Elif Özüm koydu. Merve Özbey’in ve kızı Elif Özüm’ün sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.

Exit mobile version