Murat Boz Aslı Enver’in ailesiyle yemekte buluştu

Murat Boz ve Aslı Enver’in nişanlandığı iddiası gündeme düşmüş ve bomba etkisi yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan Boz, bu iddiaları “Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum” diyerek cevaplamaktan kaçınmıştı.

murat boz aslı enver

Ünlü popçu Instagram hesabından babası Cafer Boz, annesi Nedret Boz, ağabeyi Ali Boz, ve Aslı Enver’in annesi Dilek Enver ile beraber çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf sonrası çiftin nişanlandıkları iddiası daha da güçlendi.

ASLI ENVER KİMDİR?

1984 senesinde Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver 12 yaşına kadar İngiltere’de yaşamıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde lise öğrenimi tamamlayan güzel oyuncu, üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Enver, 2002 senesinde ilk rolünü TRT’de yayınlanan bir sit-com’da almış, Ayna isimli bir kısa filmde oynamıştır.

2007 senesinde yayınlanmaya başlayan Kavak Yelleri dizisi Aslı Enver’in kariyerinde bir dönüm noktası olmuş, adını duyurmasını sağlamıştı.

Aslı Enver 2012 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile dünya evine girdi ancak 2015 senesinde yollarını ayırdı. Star TV’de yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan Enver nu dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Aslı Enver, Kardeşim Benim filminde birlikte rol aldığı Murat Boz ile 3 yıl önce aşk yaşamaya başladı.

Exit mobile version