Neslihan Atagül’ün yeni projesi ne? Neslihan Atagül iyileşiyor mu?

Neslihan Atagül'ün yeni projesi ne? Neslihan Atagül iyileşiyor mu? Sefirin Kızı dizisinin Nare'sine hayat veren başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılmıştı. Şimdilerde ise adı Hollywood için anılıyor. Detaylar ise haberimizde!

Neslihan Atagül’ün yeni projesi ne? Neslihan Atagül iyileşiyor mu? Sefirin Kızı dizisinin Nare’sine hayat veren başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılmıştı. Şimdilerde ise adı Hollywood için anılıyor. Detaylar ise haberimizde!

Neslihan Atagül’ün yeni projesi ne?

Geçirgen Bağırsak Sendromu nedeniyle, Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, kısa sürede sağlığına kavuştu. Geçtiğimiz haftalarda Amerika’nın trend dergilerinden olan HOLA’ya kapak olan Neslihan Atagül, dünyaca ünlü yıldızlarla aynı filmde yer alacak.

Hastalığı ile hayranlarını korkutan Neslihan Atagül’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül, dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar’ın yer aldığı ‘En Los Margenes’ filminden teklif aldı. Geçirgen Bağırsak Sendromu teşhisi konulan Neslihan Atagül, hastalığı nedeniyleSefirin Kızı dizisinden ve farklı bazı projelerinden de ayrılmak zorunda kalmıştı.

Yavaşta olsa kendisini toparlamaya başlayan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ise Amerika’nın en çok okunan dergilerinden HOLA’ya kapak oldu. Ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı oyuncu, dergiye kapak olduktan sonra Latin Amerikalı yapımcıların dikkatini çekti. Neslihan Atagül’ün, dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar’ın rol aldığı ‘En Los Margenes’ filminden teklif aldığı öğrenildi.

Başarılı ve güzel oyuncu bu hafta içinde filmin yapımcıları ile online bir görüşme yapacak. Görüşmelerin olumlu geçmesi sonucu yıl sonunda çekimlere katılacak. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ünlü yönetmen Juan Diego Botto yapacak.

Exit mobile version