Özcan Deniz Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlayacak?

Özcan Deniz’in yeni dizisi Seni Çok Bekledim ne zaman başlayacak? Seni Çok Bekledim dizisinin yayın tarihi açıklandı. Star Tv’nin merakla beklenen yeni dizisi Seni Çok Bekledim ne zaman seyircileriyle buluşacak? Dizini kadrosunda kimler yer alıyor? Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlıyor işte cevabı.

Özcan Deniz Seni Çok Bekledim ne zaman başlıyor?

Başrollerini Özcan Deniz’in ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Seni Çok Bekledim adlı dizi sevenleriyle Star Tv’de buluşacak. Çekimlerin bir kısmı Katar’da yapılıyor. Katar’da çekilen ilk türk dizisi olmasının yanı sıra güçlü kadrosuyla da dizi merak uyandırdı. Dizinin 29 Ocak Cuma günü yayınlanacağını Özcan Deniz, instagram hesabından duyurdu.

https://www.youtube.com/watch?v=oQUb9-Vawro

Özcan Deniz, ailesinden uzakta tek başına büyüyen, bir iş adamı olarak “Kadir” karakteriyle karşımıza çıkacak. Babasız büyüyerek kendi ayakları üzerinde durabilen ve fotoğrafçı olan “Ayliz” karakterine de İrem Helvacıoğlu can verecek. Hayatları boyunca rastlaşmayan iki karakter, bir anda birbirlerinin hayatlarının içinde olacak ve ummadık mucizelere beraber tanık olacaklar. İkilinin şu ana kadar paylaşılan fotoğrafları ve dizinin yayınlanan fragmanı oldukça heyecan verici.

Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimlerin yer aldığı biliniyor.

Dizini çekimleri İstanbul, Erzurum ve Katar Doha’da çekildi.

Exit mobile version