Ramo Sibel’i Murat Yıldırım’ın eşi mi seçti? Murat Yıldırım çileden çıktı

Ramo Sibel'i Murat Yıldırım'ın eşi mi seçti? Murat Yıldırım çileden çıktı! Ramo dizisinde Ramo karakterini canlandıran Murat Yıldırım ile Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç'i sürekli insanların yakıştırıp, şiplemesi ünlü oyuncuyu çok kızdırdı. Kendi eşine dahi çirkin mesaj atan 'Rambel' hayranlarını son kez uyararak sosyal medyasından bir yazı paylaştı. İşte O mesaj!

Ramo Sibel’i Murat Yıldırım’ın eşi mi seçti?  Murat Yıldırım çileden çıktı! Ramo dizisinde Ramo karakterini canlandıran Murat Yıldırım ile Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç’i sürekli insanların yakıştırıp, şiplemesi ünlü oyuncuyu çok kızdırdı. Kendi eşine dahi çirkin mesaj atan ‘Rambel’ hayranlarını son kez uyararak sosyal medyasından bir yazı paylaştı. İşte o mesaj!

Ramo Sibel’i Murat Yıldırım’ın eşi mi seçti?

Show Tv’nin en sevilen dizilerinden Ramo’nun başrollerini Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç paylaşıyor. Dizide Ramo ve Sibel karakterlerine hayat veren bu ikilinin hayranları oldukça fazla. Fakat Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç bu durumdan bir hayli rahatsız.

Başarılı oyuncular hayranlarının artık kendilerine rahatsızlık verdiğini hatta Murat Yıldırım’ın eşini dahi rahatsız ettiklerinden yakındı. Hayranlığı aşıp artık rahatsızlık derecesine gelen takipçilerini Esra Bilgiç çok kez Instagram hesabından uyardı. Bu kez uyarı yakışıklı ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım’dan geldi.

Murat Yıldırım’ın eşi, ‘Sibel’ karakterini canlandırması için Esra Bilgiç’i seçti

Murat Yıldırım, eşine atılan mesajlardan oldukça rahatsız olduğunu üstelik Sibel karakterini oynayacak kişiyi de eşinin seçtiğini dile getirdi. Sosyal medyayı fazla takip etmeyip kullanmadığını dile getiren Murat Yıldırım, bu şiplemeden rahatsızlık duyduğunu ve bunun için bir yazı paylaşmak istediğini ifade etti. Rambel adı altında eşine çirkin mesajlar atanları ve tehdit edenleri uyardı. Eşinin 5 defa bebek kaybettiğini belirterek, “Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.” diye yazdı. İşte Murat Yıldırım’ın merak edilen o mesajı!

http://www.instagram.com/stories/mrtyldrm/2520847776643641662/?hl=tr

 

 

Exit mobile version