Sadakatsiz Selçuk diziye neden veda ediyor? Selçuk Sadakatsiz diziye veda mı ediyor

Sadakatsiz Selçuk diziye neden veda ediyor? Selçuk Sadakatsiz diziye veda mı ediyor? Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz'de ilginç bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin en sevilen oyuncularından Selçuk'un veda edeceği konuşuluyor. Olayın detayları haberimizde.

Sadakatsiz Selçuk diziye neden veda ediyor? Selçuk Sadakatsiz diziye veda mı ediyor? Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz’de ilginç bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin en sevilen oyuncularından Selçuk’un Sadakatsiz’e veda edeceği konuşuluyor. Olayın detayları haberimizde.

Sadakatsiz Selçuk diziye neden veda ediyor?

Sadakatsiz dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye, en son Ali İl’in Melih komiser karakteri ile katılacağı da ortaya çıktı. Melih karakteri, Gönül’ün kardeşi olarak yapıma geliyor ve birçok konuda da önemli değişimlere neden olacak. Dizide bir de ayrılık yaşanacak.

Sadakatsiz ile ilk kez bir dizide yer alan Şevval Sam’ı oğlu Emir Tarık Tekin, yapıma yakında veda edecek. Selçuk karakterine hayat veren oyuncu, kendisinden çok zıt bir karaktere hayat veren Selçuk oyunculuğu ile büyük takdir topladı. Başarılı ve genç oyuncu Sadakatsiz dizisinde çok iyi bir çıkış yakaladı.

Hikayede ise Selçuk, Haluk’un oğlu olduğunu öğrenmişti. İşte bu durum izleyenleri oldukça şaşırtmıştı. Selçuk, bunalımda ve hikayedeki zamanı iyice azaldığı dikkat çekiyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Selçuk karakterinin hikayeye veda edeceğini duyurdu:

“Bunalımda… Haluk’un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk’un diziye veda edeceği yönünde.”

Exit mobile version