Sıcak Kafa ne zaman başlıyor? Sıcak Kafa dizisinin konusu ne

Sıcak Kafa ne zaman başlıyor? Sıcak Kafa dizisinin konusu ne? Netflix'te yayınlanacak olan Sıcak Kafa dizisinin başrol oyuncusu da belli oldu. Bir kitap uyarlaması olan dizinin ne zaman başlayacağı oldukça merak ediliyor. Cevabı haberimizde.

Sıcak Kafa ne zaman başlıyor? Sıcak Kafa dizisinin konusu ne? Netflix’te yayınlanacak olan Sıcak Kafa dizisinin başrol oyuncusu da belli oldu. Bir kitap uyarlaması olan dizinin ne zaman başlayacağı oldukça merak ediliyor. Cevabı haberimizde.

Sıcak Kafa ne zaman başlıyor?

Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler kadar, sayıları gittikçe artan farklı dijital platformlardaki diziler de çok konuşulmaya başlandı son dönemde. Özellikle Covid 19 salgını nedeniyle evde kalmak durumunda olunması, bu tür alanlarda dizi, sinema, belgesel gibi yapımların daha çok izlenmesine neden oldu.

Özellikle Netflix’in başını çektiği bu dijital platformlarda yerli dizilerin de çekilmeye başlamasıyla farklı bir alternatif de oluşuyor. Türkiye’de Netflix için çekilen dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Pek çok ünlü oyuncunun reyting kaygısı nedeniyle televizyon ekranlarında yayınlanan dizilere karşılık, dijital platformlarda daha garanti olan projelerde oynamayı tercih ettikleri görülüyor.

Aynı anda hem dijitalde hem de televizyondaki dizilerde oynayan oyuncular da var. Hem izleyici hem de oyuncular için alternatif bir alan oluşturan yerli yapımların adreslerinden birisi olan Netflix’in yeni dizisi Sıcak Kafa’nın kadrosu oluşmaya başladı.

“Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.” ve dizinin konusu bu şekilde ilerler.

Sıcak Kafa dizisi, bir kitap uyarlaması. Tims&B Productions imzalı dizide oynayacak isimler belli oldu. Son olarak Osman Sonant’ın da kadroya katıldığı Sıcak Kafa dizisinde başarılı oyuncu Osman Sonant, başrolde yer alacak.

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yapacağı dizide Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer rol alıyor.

 

Exit mobile version