Sinan Akçıl evleniyor mu? Burcu Kıratlı kimdir?

Sinan Akçıl evleniyor mu? Burcu Kıratlı kimdir? Büyük bir aşkla 2018 yılında evlenip 9 ay sonra boşanan çiftten sevindiren haber geldi. Detaylar haberimizde.

Sinan Akçıl evleniyor mu? Burcu Kıratlı kimdir? Büyük bir aşkla 2018 yılında evlenip 9 ay sonra boşanan çiftten sevindiren haber geldi. Detaylar haberimizde.

Sinan Akçıl evleniyor mu?

Başarılı sanatçı ve besteci Sinan Akçıl, büyük bir aşk yaşadığı oyuncu Burcu Kıratlı ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir birliktelik yaşayan Sinan Akçıl ve eski eşi Burcu Kıratlı çifti henüz taze evliyken boşanmaya karar verdi. Amsterdam’da evlendikten 9 ay sonra boşanan çiftin sevenleri çok üzüldü.

Şuan Instagramda takipleşmeyen çiftin tekrar nikah masasına oturacağı gündemde. Başarılı ve yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl ile güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın 14 Şubat’ta nikah masasına oturacağı haberi doğru değil. Sinan Akçıl eski eşi Burcu Kıratlı, 22 Şubat’ta Swiss Otel’de ikinci kez nikah masasına oturacak.

Burcu Kıratlı kimdir?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kıratlı, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezundur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

Burcu Kıratlı, 2010 yılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz’in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.  Bir çok dizi ve filmde rol alan oyuncu Burcu Kıratlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Bu karakteri çok iyi canlandıran Kıratlı’ya izleyenler tam puan verdi. Burcu Kıratlı, Aşk ve Mavi dizisinde, “Mavi” karakterine hayat vermiştir.

Burcu Kıratlı 24 Aralık 2018 tarihinde ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile evlenmiştir. Çift, 6 Eylül 2019 tarihinde boşandı. Boşandıktan kısa süre sonra tekrar barışan çiftin ilişkisi magazin gündeminden düşmüyor.

Exit mobile version