Son Yaz final mi yapıyor? Son Yaz dizisi ne zaman final yapacak

Son Yaz final mi yapıyor? Son Yaz dizisi ne zaman final yapacak? Fox Tv'de yayınlanan ve izleyenlerin merakla takip ettiği Son Yaz dizisinin final tarihi belli oldu. Birden fazla dizi ile reyting mücadelesine giren Son Yaz, final yapmaya karar verdi. Detaylar haberimizde.

Son Yaz final mi yapıyor? Son Yaz dizisi ne zaman final yapacak? Fox Tv’de yayınlanan ve izleyenlerin merakla takip ettiği Son Yaz dizisinin final tarihi belli oldu. Birden fazla dizi ile reyting mücadelesine giren Son Yaz, final yapmaya karar verdi. Detaylar haberimizde.

Son Yaz final mi yapıyor?

Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz dizisi, yeni sezonda yayınlanan ve sürükleyici hikayesi ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaran bir dizi. Son Yaz güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile dizi severlerin odağı oldu. Dizinin izleyenleri diziden oldukça memnun fakat cuma akşamları, karşısında güçlü dizilerin olması, dizinin beklenen reytingleri almasında zorluyor.

Geçtiğimiz cuma günü Son Yaz dizisinin 9. bölümü yayınlandı. Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizinin her bölümü izleyenlere ayrı bir heyecan yaşatmaya devam ediyor.

Reytingleri ise orta seviyenin biraz üstünde ilerliyor. Son Yaz dizisi karşısına gelen Kırmızı Oda, Ramo, Seni Çok Bekledim, Payitaht İstanbul gibi dizilerle kıyasıya bir mücadele veriyor.

Fox TV’nin Savaşçı dizisinin hazırlıkları sürerken, kanalın hiç boş gününün olmaması ve en düşük reyting alan yapımın gidip, yerine Savaşçı’nın geleceği ile ilgili kimi iddialara konuşuluyor.

Buna göre, Fox TV dizi ile ilgili herhangi bir final endişesi taşımıyor. Yayına devam edecek. Yurtdışı satışları da başlayan dizinin reytingleri aynı aralığı korudukça ve düşmedikçe de 22. bölüme kadar ekranda olacak. Planlanana göre 22. bölümde final yapacak.

Exit mobile version