Survivor Çağrı ile Murat kavga mı etti? Çağrı diskalifiye mi olacak

Survivor Çağrı ile Murat kavga mı etti? Çağrı diskalifiye mi olacak? Survivor'un 44. bölüm fragmanında Ünlüler takımı oyuncusu Çağrı'nın Sunucu Murat Ceylan'a bağırdığı görüldü. Sonrasında Acun Ilıcalı, Çağrı'nın diskalifiye edileceği yönünde bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Survivor Çağrı ile Murat kavga mı etti? Çağrı diskalifiye mi olacak? Survivor’un 44. bölüm fragmanında Ünlüler takımı oyuncusu Çağrı’nın Sunucu Murat Ceylan’a bağırdığı görüldü. Sonrasında Acun Ilıcalı, Çağrı’nın diskalifiye edileceği yönünde bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Survivor Çağrı ile Murat kavga mı etti?

Survivor 2021’in yeni bölümünde yeni fragmanı yayınlandı. Survivor Çağrı’nın yarışmanın sunucusu Murat’a bağırdığı ve Murat Ceylan’a “Karışma lan” dediği duyulunca izleyiciler şaşkına döndü. Survivor’da Çağrı ve Murat Ceylan tartışması konseye taşındı. Acun Ilıcalı, konseyde Çağrı ile çok sert bir konuşma yaptı. Çağrı diskalifiye mi olacak sorusu akılları kurcalıyor.

İkili arasında çıkan gerginlik konseye damga vurdu. Çağrı’nın Murat Ceylan’a karşı sarf ettiği söz karşısında Acun Ilıcalı Çağrı’ya oldukça sert çıkıştı. Ilıcalı, Çağrı’ya “Şimdi yarışmayı bırakıyorum dersen mutlu olurum” dedi.

İşte o fragman

http://www.youtube.com/watch?v=NmdY_5ju2AA

 

Exit mobile version