Teşkilat dizisi beğenildi mi? Teşkilat 2. bölüm fragman izle

Teşkilat dizisi beğenildi mi? Teşkilat 2. bölüm fragman izle! TRT'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı yapımı Teşkilat dizi sevenleri oldukça heyecanlandırmıştı. Dizi pazar akşamı ekranlara geldi. Teşkilat dizisi beklendiğinden çok daha fazla izlendi. İşte detaylar!

Teşkilat dizisi beğenildi mi? Teşkilat 2. bölüm fragman izle! TRT’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı yapımı Teşkilat dizi sevenleri oldukça heyecanlandırmıştı. Dizi pazar akşamı ekranlara geldi. Teşkilat dizisi beklendiğinden çok daha fazla izlendi. İşte detaylar!

Teşkilat dizisi beğenildi mi?

TRT’nin üzerinde uzun zamandır çalıştığı yeni yapımı Teşkilat, ‘bir diziden daha fazlası’ şeklinde yorumlanıyor. İlk bölüm performansı merak edilen Teşkilat’ın 7 Mart Pazar akşamına damga vurduğu reyting sonuçları ile ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı destekli diziyi milyonlar nefessiz bir şekilde izledi. Dizinin ilk bölümünün reytingleri tüm kategorilerde iki haneli geldi. Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizilerinden sonra TRT1 yine gün birincisi olan bir yapımla daha gücünü sergiledi.

Son yıllarda en iyi yapımları ortaya koyan kanal olan TRT1, Teşkilat ile de daha ilk bölümden reytingleri ele geçirdi ve Pazar akşamlarının birincisi olacağını ilk bölümden izleyenlerine hissettirdi.

Teşkilat dizisinin başarısında hem hikaye hem anlatım şekli hem de oyuncuların karakterlere uygun doğru isimler olması öne çıktı. Reyting tablosuna zirveden giriş yapmak her dizi için olmuyor ama Teşkilat bunu başardı.

Sosyal medyada da çok büyük bir destek bulan Teşkilat dizisi, adeta tweet patlaması yaşattı ve Twitter ortamında uzun süre en çok konuşulan konu oldu. Dizinin 14 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 2. bölümü de şimdiden merak konusu oldu. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi önemli isimleri buluşturan Teşiklat dizisi gerçekten dizi tarihinin en özel yapımlarından birisi olmaya aday görünüyor.

İşte Teşkilat’ın ikinci bölüm fragmanı:

Exit mobile version