Teşkilat ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisinin konusu nedir? Teşkilat tanıtım videosu izle

Teşkilat ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisinin konusu nedir? TRT ekranlarının nefesleri kesecek yeni dizisi Teşkilat'ın sevenleri ile buluşmasına çok az kaldı. Teşkilat dizisinin konusu, kadrosu ve ne zaman başlayacağı merak edilenler arasında. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Teşkilat ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisinin konusu nedir? TRT ekranlarının nefesleri kesecek yeni dizisi Teşkilat’ın sevenleri ile buluşmasına çok az kaldı. Teşkilat dizisinin konusu, kadrosu ve ne zaman başlayacağı merak edilenler arasında. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Teşkilat ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarına ‘Teşkilat’ adında yeni bir dizi geliyor. Geçtiğimiz günlerde adı Ankara olarak değiştirilen dizinin adı yeniden Teşkilat oldu. Teşkilat dizisinin ne zaman başlayacağı, ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan ekiplerin iş ve özel hayatını konu alan Teşkilat dizisi bu aralar gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde dizinin isminin değiştiği yönünde haberler gelmişti. TRT 1’de yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin adının Ankara olarak değiştirildiği duyuruldu. Çekimleri Ankara’da yapılan Teşkilat dizisinin adı ani bir kararla Ankara olarak değiştirilmişti. Ancak Teşkilat dizisinin yapımcısı sosyal medya hesabından dizinin adının tekrar değiştiğini ve eski adına geri döndüğünü açıkladı. Bu açıklama ile birlikte Teşkilat dizisinin adı yeniden Teşkilat oldu. Dizi isim değişikliği ile gündeme gelmişken ekranları başındakiler Teşkilat dizisinin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı.

Türkiye’de yapılan gizli operasyonları, büyük işleri, başarılan ancak duyurulmayan olayları ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan kişilerin ana planda olduğu yeni dizi Teşkilat’ın çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı merak uyandıran konusu ile Teşkilat dizisi, çekimlerini tamamlamak üzere. Teşkilat dizisi ilk 3 bölümünün çekimlerini tamamladı ve 4. bölümün çekimlerine başladı.

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık gibi isimler yer alıyor. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Teşkilat dizisinin ne zaman başlayacağı, ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Ankara’da çekimleri yapılan ve konusu ile fark yaratmaya hazırlanan Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

“Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür…” Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar günü saat 20.00′da TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.
Teşkilat tanıtım videosu

http://www.youtube.com/watch?v=KR8EPoPBlKM

Exit mobile version