Teşkilat oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte cevabı

Teşkilat oyuncuları ne kadar kazanıyor? TRT'nin dün akşam ekranlara gelen yeni dizisi Teşkilat2ın oyuncu kadrosu oldukça başarılı bir performans sergiledi. Merak edilen konulardan biri de Teşkilat oyuncularının bölüm başı kazandıkları ücret. İşte cevabı!

Teşkilat oyuncuları ne kadar kazanıyor? TRT’nin dün akşam ekranlara gelen yeni dizisi Teşkilat2ın oyuncu kadrosu oldukça başarılı bir performans sergiledi. Merak edilen konulardan biri de Teşkilat oyuncularının bölüm başı kazandıkları ücret. İşte cevabı!

Teşkilat oyuncuları ne kadar kazanıyor?

TRT’de dün izleyicileri ekrana kilitleyen Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu herkes tarafından takdir edildi. Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük ilgiyle bekleniyor. Dizinin oyuncuları gösterdikleri performans ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Dizi oyuncularının aldıkları maaş, izleyici tarafından merak edildi. Cevabı haberimizde.

Çağlar Ertuğrul, dizinin başrollerinden birisi olan Serdar karakterine hayat veriyor. Serdar, başarılı bir Türk istihbarat ajanıdır. Mete Bey, tarafından özel olarak yetiştirilmiştir. Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde bölüm başına 35.000 – 40.000 arasında bir maaş alıyor.

Dizinin ana karakterlerinden Ceren’e hayat veren isim Ezgi Eyüboğlu’ dur. Dizide Ceren Serdar’ın sevgilisidir. Mutfak konusunda oldukça yetenekli olan Ceren kendine özgü yaptığı Fransız soslarını satarak dik duran bir kadındır. Ezgi Eyüboğlu, Teşkilat dizisinde  ortalama 25.000 lira kadar maaş alıyor.

İstihbarat teşkilatının baş karakterlerinden Mete’ye hayat veren başarılı oyuncu ise Mesut Akusta’dır. Mete karakteri, Teşkilat’ın kurucusu ve yöneticisi konumundadır. Cesur bir karaktere sahip olan Mete için tek önceliği vatandır.  Mesut Akusta tahminlerimize gereğince Teşkilat dizisinde her bölüm başına 40.000 ile 45.000 arasında bir ücret takabil edilecektir.

Sektörde yeni isimlerden biri olan Ezgi Şenler, dizide Pınar karakterine hayat veriyor. Pınar, plastik makyaj ustasıdır ve kılık değiştirmede ondan iyisi yoktur. Ezgi Şenler, yeni bir oyuncu olduğu için çok yüksek maaş almamaktadır. Tahminimizce 25.000 lira maaş almaktadır.

 

Exit mobile version