Türkan Şoray’ın yeni hali? Türkan Şoray estetik mi yaptırdı?

Türkan Şoray'ın yeni hali? Türkan Şoray estetik mi yaptırdı? Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Türkan Şoray, gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Bu güzelliği akıllara Türkan Şoray'ın estetik yaptırıp yaptırmadığı sorunu getirdi. İşte Türkan Şoray'ın son hali!

Türkan Şoray’ın yeni hali? Türkan Şoray estetik mi yaptırdı?   Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından Türkan Şoray, gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Bu güzelliği akıllara Türkan Şoray’ın estetik yaptırıp yaptırmadığı sorunu getirdi. İşte Türkan Şoray’ın son hali!

Türkan Şoray’ın yeni hali

Türkan Şoray’ın yeni görünümü bir süredir ünlü sanatçının estetik operasyondan geçtiği şeklinde yorumlanıyor. Güzel sanatçı he haliyle güzel ve zarif. Fakat en son paylaştığı fotoğraf Türkan Şoray’ın estetik yaptırdığı yönünde iddiaları ortaya attı.  Türkan Şoray, Cushing Sendromu’nun sona ermesinin etkileriyle sağlığına kavuştu. Şoray, sağlığına kavuşmasının sonuçlarıyla da yeni bir görünüm kazandı.

Türkan Şoray, vücutta olması gerekenden fazla kortizon üretimiyle meydana gelen Cushing Sendromu’na yakalanmıştı. Türkan Şoray, bu nedenle de aşırı kilo almıştı. Sanatçı, aşırı kilo almanın yanı sıra ‘Cushing Sendromu’nun sonuçlarından bir diğeri olan kemik erimesinden dolayı ayaklarından da sorun yaşamıştı. 2014’te aşırı kortizon üretiminin önüne geçmek için Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından laparoskopi yöntemiyle ameliyat edilen sanatçının sol böbrek üstü bezi alınmıştı. Türkan Şoray, 2017’de hipofiz adenomu nedeniyle Prof. Dr. Nurperi Gazioğlu tarafından endoskopik transsfenoidal yöntemle beyninden de ameliyat edilmişti.
Her iki başarılı operasyonun sonuçlarının 2020 yılında ortaya çıkmasıyla da Türkan Şoray, bir sene içinde ise yaklaşık 20 kilo zayıfladı.

Yüzündeki değişim ile dikkatleri bir kez daha üstüne çeken Türkan Şoray’ın her haliyle güzel oluşu da gözlerden kaçmadı.

http://www.instagram.com/p/CLogLs9FTIP/

Exit mobile version