Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor? Yeşilçam’ın konusu nedir

Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor? Yeşilçam'ın konusu nedir? BluTv için çekilen Yeşilçam dizisi oldukça merak ediliyor. Çağatay Ulusoy'un yeni projesinin fragmanı çok ses getirdi. Dizi için imaj değişikliğine giden Çağatay Ulusoy sevenlerinden tam not aldı. Dizi hakkında detaylı bilgiler ve fragman Sadece Haber'de.

Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor? Yeşilçam’ın konusu nedir? BluTv için çekilen Yeşilçam dizisi oldukça merak ediliyor. Çağatay Ulusoy’un yeni projesinin fragmanı çok ses getirdi. Dizi için imaj değişikliğine giden Çağatay Ulusoy sevenlerinden tam not aldı. Dizi hakkında detaylı bilgiler ve fragman Sadece Haber’de.

Yeşilçam dizisi ne zaman başlıyor?

BluTv için çekilen Yeşilçam dizisi oldukça merak ediliyor. Çağatay Ulusoy’un yeni projesinin fragmanı çok ses getirdi. Dizi için imaj değişikliğine giden Çağatay Ulusoy sevenlerinden tam not aldı. Yeni dizi Yeşilçam’ın konusunun ne dolduğu gündemde. Başarıl oyuncunu uzun süre sonra ekranlara geri döndüğü projesi sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı oldukça ses getirdi. Peki dizinin konusu ne?

1960’lı yılların Türkiye’sinin gölgesinde altın çağlarını yaşamaya başlayan, Yeşilçam sinemasında oldukça önemli bir yapımcının ayakta kalmasını konu edinen Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı tanıtım videosu herkesi heyecanlandırdı. Usta sanatçı Emel Sayın’ın ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ şarkısının eşlik ettiği fragman, Yeşilçam film galasındaki renkli sahneler ile ilgi görüp anıldı.

Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Yeşilçam’da sinemaya aşık bir yapımcının yeniden doğuşuna şahit olacağımız Semih Ateş’e hayat veriyor. Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci de Çağatay Ulusoy’a dizide eşlik edecek isimlerin başında geliyor. Dizide Afra Saraçoğlu Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Mine Cansu’yu canlandırıyor. Dizi en yakın zamanda dijital platformda bekleyenleri ile buluşacak.

‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisinin yönetmen koltuğunda ise ‘Unutursam Fısılda’, ‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’ gibi başarılı filmlerin altına imza atmış olan Çağan Irmak oturmaktadır.

Exit mobile version